spot_img

Ο Verstappen έφτασε το «κλαμπ» των 180

Ο οδηγός της Red Bull Racing, Max Verstappen έπιασε δύο ακόμη θρύλους της Formula 1 σε ένα πολύ κλειστό «κλαμπ» οδηγών της Formula 1.

Το Grand Prix της Σιγκαπούρης βρήκε τον Max Verstappen να τερματίζει στη 2η θέση και να περιορίζει τις βαθμολογικές απώλειες από τον νικητή Lando Norris. Αυτός ήταν ο 180ος αγώνας της Formula 1 στον οποίο πήρε εκκίνηση ο Ολλανδός με την ομάδα της Red Bull Racing.

O πρώτος του ήταν στο Grand Prix Ισπανίας πίσω στο 2016. Ο Ολλανδός είχε πάρει τη θέση του Daniil Kvyat.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έπιασε στη 2η θέση της σχετικής λίστας τον Michael Schumacher, ο οποίος ξεκίνησε 180 Grand Prix με μονοθέσιο της Scuderia Ferrari. Στο προσεχές Grand Prix των ΗΠΑ, στις 20 Οκτωβρίου, ο Φερστάπεν θα περάσει τον Γερμανό και θα είναι μόνος στη 2η θέση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Πολύ μπροστά, με 240 εκκινήσεις, είναι ο Lewis Hamilton με την Mercedes-AMG F1. Το σερί του Βρετανού θα διακοπεί στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς θα μεταπηδήσει στη Ferrari από το 2025. Θα καταφέρει ο Verstappen να ξεπεράσει τον αριθμό 246 που θα σημειώσει ο Hamilton;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του AMN να αναλύει τους λόγους που η Ferrari δεν βρίσκεται πια στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι λάθος τακτικές της Mercedes καταστρέφουν αγώνες της κόντρα στις επιθυμίες του Lewis Hamilton

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles