spot_img

Ο Verstappen εκθέτει τη Red Bull: «Δεν βελτιώσαμε τις αδυναμίες μας»

Μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του GP Μονακό ο Max Verstappen ήταν απογοητευμένος που δεν κατάφερε να παλέψει για την pole position.

Έπειτα από επτά συνεχόμενες pole position στη φετινή αγωνιστική σεζόν, ο Max Verstappen περιορίστηκε στην 6η θέση στις κατατακτήριες του Grand Prix Μονακό. Ο Ολλανδός δεν είχε την ταχύτητα να παλέψει για κάτι καλύτερο κι έμεινε τρία δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον poleman Charles Leclerc.

Μετά το τέλος του Q3 o Verstappen μίλησε στο Sky Sports για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σιρκουί του Μονακό και είπε.

«Δεν είμαι απογοητευμένος με τη θέση μου, είμαι απογοητευμένος με την απόδοσή μας όλο το τριήμερο. Δεν εκπλήσσομαι βέβαια γιατί γνώριζα από πριν πως ήμασταν σε μειονεκτική θέση. Νιώθω πως οδηγώ ένα go-kart δίχως ανάρτηση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. To πρόβλημα το έχουμε από το 2022. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε πλεονέκτημα λόγω ταχύτητας του μονοθεσίου που επισκίαζε το πρόβλημα. Με τις άλλες ομάδες να μας πλησιάζουν, αν δεν βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας τότε θα εκτεθούμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Όταν ρωτήθηκε για το πού ακριβώς υστερεί η RB20 έναντι των άλλων μονοθεσίων, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε.

«Δεν είμαι απογοητευμένος από τη θέση μου. Στον δεύτερο τομέα της πίστας δεν μπορώ να επιτεθώ στα κερμπ, οδηγώ γύρω από αυτά. Χάνουμε όλη τη διαφορά στις στροφές χαμηλής ταχύτητας, όμως νιώθω καλά στις γρήγορες στροφές. Μπορούμε να έχουμε το ρυθμό άλλων μονοθεσίων όμως δεν έχουμε πλεονέκτημα απόδοσης».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles