spot_img

Ο Verstappen πάνω από τον Hamilton στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών

Ακόμα μία λίστα στην οποία ο Max Verstappen ξεπέρασε τον Lewis Hamilton και δεν έχει σχέση με τα αγωνιστικά δρώμενα της Formula 1.

Ο Max Verstappen περιλήφθηκε στη διάσημη λίστα του Forbes για τους αθλητές με τις υψηλότερες αποδοχές για το 2023, καταλαμβάνοντας την 17η θέση και αφήνοντας πίσω του τον Lewis Hamilton κατά τέσσερις θέσεις.

Ο Ολλανδός της Red Bull Racing είναι ο οδηγός της Formula 1 με τα μεγαλύτερα έσοδα την περασμένη χρονιά, κερδίζοντας συνολικά 81 εκατομμύρια δολάρια (74,52 εκατομμύρια ευρώ). Από αυτά, τα 76 εκατομμύρια δολάρια (69,92 εκατομμύρια ευρώ) προέρχονται από το επικερδές συμβόλαιό του με την ομάδα, ενώ τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια δολάρια (4,6 εκατομμύρια ευρώ) προήλθαν από δραστηριότητες εκτός πίστας, όπως οι χορηγίες.

Ο Lewis Hamilton βρέθηκε στην 21η θέση, με συνολικά έσοδα 69 εκατομμυρίων δολαρίων (63,48 εκατομμύρια ευρώ). Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 κέρδισε 12 εκατομμύρια δολάρια (11,04 εκατομμύρια ευρώ) από δραστηριότητες εκτός αγώνων, ενώ το συμβόλαιό του με τη Mercedes του αποφέρει 57 εκατομμύρια δολάρια (52,44 εκατομμύρια ευρώ) ετησίως.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Στην κορυφή της λίστας κυριάρχησαν το ποδόσφαιρο, το γκολφ και το μπάσκετ. Ο Cristian Ronaldo ηγήθηκε με έσοδα 260 εκατομμυρίων δολαρίων (239,2 εκατομμύρια ευρώ), εκ των οποίων τα 60 εκατομμύρια δολάρια (55,2 εκατομμύρια ευρώ) προέρχονται από δραστηριότητες εκτός γηπέδου. Ο John Ram από το LIV Golf βρέθηκε στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενος από τον Lionel Messi στην τρίτη. Ο LeBron JAmes των LA Lakers ήταν ο κορυφαίος Αμερικανός στην τέταρτη θέση, με τον συνάδελφό του από το NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην πέμπτη θέση.

Κανένας άλλος οδηγός αγώνων δεν συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 50άδα της λίστας του Forbes.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles