spot_img

O Verstappen ζητάει νέο μονοθέσιο για να μην χάσει τον τίτλο

Με την ταχύτητα της Red Bull Racing να γίνεται χειρότερη αγώνα με τον αγώνα, o Max Verstappen ζητάει τεράστιες αλλαγές καθώς διακυβεύεται ο φετινός τίτλος της F1.

Η απότομη πτώση στην απόδοση της Red Bull Racing έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα στον κόσμο της Formula 1. Η αυστριακή ομάδα που σάρωσε τα πάντα το 2023 και ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο το 2024, πλέον δυσκολεύεται να παλέψει για μία θέση στο βάθρο.

Ο Max Verstappen είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και θέλει να δει αλλαγές και μάλιστα άμεσα. Η τωρινή απόδοση της RB20 τον έχει προβληματίσει ιδιαίτερα και θέτει σε άμεσο κίνδυνο ακόμη και την κατάκτηση του φετινού τίτλου στους οδηγούς.

Ποιες είναι όμως οι απαιτήσεις του Max Verstappen; Ο πρώην οδηγός της Red Bull Racing και νυν αναλυτής στο ολλανδικό Ziggo Sport, Robert Doornbos αποκάλυψε την επιθυμία του παγκόσμιου πρωταθλητή:

«Ο Φερστάπεν ζήτησε από τη Red Bull να του φτιάξουν νέο μονοθέσιο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP Ιταλίας μπροστά σε χιλιάδες τιφόζι.

Ο Doornbos εξήγησε επιπλέον το σκεπτικό του Verstappen στις συζητήσεις που είχε με την ομάδα του από τη θέση του οδηγού:

«Δεν μπορώ να μοιραστώ περισσότερες πληροφορίες μαζί σας. Αυτό είναι που πιστεύω και αισθάνομαι. Απλά φτιάξτε μου ένα καινούργιο μονοθέσιο τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Η διαφορά του Verstappen στο πρωτάθλημα οδηγών από τον δεύτερο Lando Norris είναι 62 βαθμοί με 8 αγώνες για το τέλος της σεζόν. Εάν στη Red Bull Racing θέλουν να μην τεθεί σε κίνδυνο το πρωτάθλημα οδηγών, τότε πρέπει να δράσουν άμεσα και να βρουν λύσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles