spot_img

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στην F1 τους τελευταίους 12 μήνες

Τους τελευταίους 12 μήνες στην F1 έχουν αλλάζει πάρα πολλά στις βαθμολογίες οδηγών και ομάδων και αυτό φαίνεται με μία ματιά στις βαθμολογίες.

Η νίκη του Lando Norris στη Σιγκαπούρη εδραίωσε τον Βρετανό ως τον κύριο συνδιεκδικητή του φετινού τίτλου στη Formula 1 μαζί με τον Max Verstappen. Ο οδηγός της McLaren Racing μείωσε την απόσταση από τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους 52 βαθμούς, με 6 αγώνες να απομένουν (συν τρία Σπριντ σε Όστιν, Βραζιλία και Κατάρ).

Ο Ολλανδός της Red Bull Racing έχει την περσινή του κυριαρχία να αμφισβητείται, κάτι που αποτυπώνεται στη βαθμολογία του: έχει συγκεντρώσει φέτος 135 λιγότερους βαθμούς (331, έναντι 466). Από την πλευρά του, ο Norris από 6ος πέρυσι τέτοια εποχή (με 159 β.) είναι πλέον 2ος (με 279 β.).

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Ο Sergio Perez ήταν 2ος πέρυσι με 240 βαθμούς, φέτος είναι 8ος με 144. Ο Lewis Hamilton υποχώρησε από την 3η στην 6η θέση και ο Fernando Alonso από την 4η στην 9η θέση. Σταθερός 5ος ο Carlos Sainz, ενώ ο Charles Leclerc ανέβηκε από την 7η στην 3η θέση και ο Oscar Piastri από την 9η στην 4η.

Formula 1

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles