spot_img

Παραδοχή ήττας από Norris: «Η Ferrari έκανε καλύτερη δουλειά»

Ο Lando Norris μίλησε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έχασε την ευκαιρία να πάρει ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. 

Παρά το γεγονός πως κατάφερε να ξεκινήσει από την pole position, ο Lando Norris δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη για μία ακόμη φορά. Ο Βρετανός οδηγός τερμάτισε στην 3η θέση, πίσω από τους Charles Leclerc και Oscar Piastri στο Grand Prix Ιταλίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε μια τεράστια ευκαιρία να μειώσει σημαντικά τη διαφορά στο πρωτάθλημα οδηγών από τον Max Verstappen. Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του μετά τον τερματισμό, καθώς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 3/9 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ιταλίας. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

Η διάθεσή του χειροτέρεψε, όταν ο Nico Rosberg το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ήταν εάν τον εξέπληξε το προσπέρασμα που δέχθηκε από τον Piastri στον πρώτο γύρο.

«Φυσικά και με εξέπληξε γιατί με προσπέρασε. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Ένα μέτρο πιο μετά να φρέναρα, θα είχαμε επαφή. Πρέπει να το κοιτάξουμε. Η Ferrari σήμερα έκανε καλύτερο αγώνα, ειδικά ο Leclerc έκανε καλύτερη δουλειά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με συζήτηση και ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο Grand Prix Ολλανδίας.

Για το αν θα μπορούσε να ακολουθήσει τη στρατηγική του Charles Leclerc και να κάνει ένα pit-stop, o Norris είπε:

«Όχι, αν και το σκεφτόμασταν σε όλο τον αγώνα. Όμως με τη φθορά που είχαν τα ελαστικά μου δεν μπορούσα να το κάνω. Είναι δύσκολη η κατάσταση, ξέραμε πως σήμερα τα πράγματα θα είναι δύσκολα και το μονοθέσιό μας έχει ορισμένους περιορισμούς. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά η Ferrari έκανε καλύτερη δουλειά σήμερα και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που ο Piastri τερμάτισε μπροστά του, ανέφερε:

«Μπράβο στον Piastri, έκανε καλή δουλειά και με προσπέρασε. Το άξιζε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles