spot_img

Παρελθόν από την RB o Ricciardo – Ποιος θα πάρει τη θέση του

Τέλος με κάθε επισημότητα από την ομάδα της RB o Daniel Ricciardo, o οποίος πραγματοποίησε το τελευταίο του Grand Prix στη Formula 1.

Οι φήμες που ήθελαν το Grand Prix Σιγκαπούρης να είναι το τελευταίο του Daniel Ricciardo με την RB, επιβεβαιώθηκαν. Η ομάδα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Αυστραλό οδηγό και την αντικατάστασή του από τον Liam Lawson. Ο Ricciardoείχε απογοητεύσει τη διοίκηση της RB με τις εμφανίσεις του, έχοντας συγκεντρώσει φέτος μόλις 12 βαθμούς. Καλύτερη θέση φέτος ήταν η 8η στο Grand Prix Καναδά.

Ο 22χρονος Lawson είναι μέλος της Red Bull Junior Team από το 2019, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1 στο Grand Prix Ολλανδίας το 2023, με την AlphaTauri (όπως ονομαζόταν τότε η RB). Και τότε ο νεαρός Νεοζηλανδός είχε πάρει τη θέση του Ricciardo για πέντε αγωνιστικά τριήμερα, έπειτα από τραυματισμό που είχε στις ελεύθερες δοκιμές του Ζάντβορτ.

Σε ανάρτησή του στα social media o Ricciardo αποχαιρέτησε τους φίλους της F1 με το εξής μήνυμα:

«Αγαπάω αυτό το σπορ όλη μου τη ζωή. Είναι άγριο και φανταστικό, ήταν ένα ταξίδι. Ευχαριστώ τις ομάδες και τον κόσμο που έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό το ταξίδι. Στους οπαδούς που αγαπούν το σπορ, περισσότερες φορές πιο πολύ και από εμένα. Πάντα θα υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές, όμως ήταν διασκεδαστικό. Και για να πω την αλήθεια, δεν θα άλλαζα τίποτα. Μέχρι την επόμενη περιπέτεια».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles