spot_img

Piastri: «Μόνο με το γύρο της ζωής μου θα κέρδιζα τον Leclerc»

Ο οδηγός της McLaren Racing, Oscar Piastri μίλησε για τον αγώνα του στο Grand Prix Μονακό και το μοναδικό τρόπο που θα έπαιρνε τη νίκη. 

Μόλις στη δεύτερη σεζόν του στη Formula 1, o Oscar Piastri κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στο πιο εμβληματικό Grand Prix της χρονιάς. Ο νεαρός Αυστραλός δεν κατάφερε να περάσει τον νικητή Charles Leclerc και τερμάτισε 2ος στον αγώνα του Μονακό.

  • Όλα όσα έγιναν στο Grand Prix Μονακό και όχι μόνο θα τα συζητήσουμε την Τρίτη, 28/5 στις 9μμ στη LIVE εκπομπή μας για τηv F1 εδώ.

Παρά το γεγονός πως ο Piastri δεν είχε τη δυνατότητα να επιτεθεί για τη νίκη, φεύγει χαρούμενος από το Πριγκιπάτο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ο ρυθμός στην αρχή ήταν πολύ αργός. Είχα μισή προσπάθεια στην αρχή αλλά δεν είχα το κενό για να βουτήξω. Ευχαριστώ την ομάδα, είχαμε ένα φοβερό τριήμερο και επιτέλους πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δυνατό τριήμερο, το βάθρο είναι πολύ ωραίο και δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη πίστα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Όταν ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Jenson Button, τον ρώτησε αν υπήρχε η δυνατότητα να ανέβει εκείνος στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, ο οδηγός της McLaren είπε.

«Για να είμαι ειλικρινής ο Charles ήταν τρομερός όλο το τριήμερο. Ήταν γρήγορος από την πρώτη στιγμή, έπρεπε να κάνω κάτι πολύ ξεχωριστό για να τον ξεπεράσω. Υπήρχε η δυνατότητα όμως έπρεπε στις κατατακτήριες να κάνω τον καλύτερο γύρο της ζωής μου. Είμαι χαρούμενος με τη 2η θέση, είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles