spot_img

Piastri: «Μπορούσα να κερδίσω τον Leclerc, θέλω νίκη στον αγώνα»

Ο οδηγός της McLaren Racing, Oscar Piastri παραδέχθηκε πως μπορούσε να είναι αυτός που θα έπαιρνε την pole position στο Μονακό. 

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στη Formula 1, o Oscar Piastri είχε εξαιρετικές κατατακτήριες δοκιμές και βρέθηκε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης Grand Prix. Λόγω ποινής στην Ίμολα δεν είχε την ευκαιρία να εκκινήσει 2ος, όμως θα το πράξει στο Μονακό, μία από τις πιο απαιτητικές και απολαυστικές πίστες του αγωνιστικού προγράμματος.

Ο Αυστραλός οδηγός της McLaren ήταν μόλις ενάμισι δέκατο του δευτερολέπτου πίσω από τον poleman, Charles Leclerc και αύριο θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για την πρώτη του νίκη στην F1. O Αυστραλός μετά το τέλος του Q3 ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα μπορούσε να είναι αυτός στην pole position για το GP Μονακό.

«Είναι καλή ερώτηση. Πιστεύω πως αν κρατήσουμε το δεύτερο μισό του πρώτου γύρου μου και το πρώτο μισό του δεύτερου γύρου μου θα ήταν αρκετό για την pole position. Έκανα μερικά λάθη στην τελική. Αξίζει τα εύσημα ο Charles, έχει κάνει φανταστική δουλειά όλο το τριήμερο. Δεν πιστεύω πως κάποιος πίστεψε πως θα πλησιάσει τον Leclerc. Είναι καλό που ξεκινάω από την πρώτη σειρά του grid. Δεν υπάρχουν καλύτερα χρώματα από αυτά που έχουμε στο Μονακό για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Όταν ο οδηγός της Peugeot στο WEC, Loic Duval, τον ρώτησε για το πώς θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα στο Πριγκιπάτο, ο νεαρός Αυστραλός είπε.

«Μια καλή εκκίνηση πάντα βοηθάει. Όποιος είναι στην πρωτοπορία μπορεί να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Αυτός είναι ο πρώτος μου στόχος, αν όχι, τότε με τη στρατηγική μπορούμε να κερδίσουμε. Όσο αισιόδοξος κι αν είμαι, δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις στο Μονακό. Ξεκινάμε από μία καλή θέση και έχουμε την ευκαιρία για μία καλή ημέρα αύριο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles