spot_img

«Πόρτα» της Mercedes στον Sainz – Άλλος είναι το μέλλον των Γερμανών

Η Mercedes-AMG φαίνεται πως κατέληξε στον οδηγό που θα στηρίξει το μέλλον της και αυτός δεν είναι σίγουρα ο Carlos Sainz που μένει ελεύθερος. 

Το μέλλον του Κάρλος Σάινθ στη Formula 1 παραμένει άγνωστο. Ο Ισπανός οδηγός αποχωρεί στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Scuderia Ferrari, καθώς τη θέση του θα πάρει ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton.

Έτσι από τη μία μέρα στην άλλη ο 29χρονος έγινε περιζήτητος και πολλές ομάδες τον προσέγγισαν ώστε να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Μία από αυτές ήταν η Mercedes-AMG, η οποία ήταν προφανής στόχος του Sainz από τη στιγμή που αποχωρεί ο Χάμιλτον.

Ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά και πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη γερμανική ομάδα για τον Sainz. Ο επικεφαλής των «ασημένιων βελών», Toto Wolff, αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν θέλει πλέον τον Ισπανό στο ρόστερ της και το μέλλον της είναι άλλος οδηγός.

«Θέλουμε να επικεντρωθούμε στον Kimi Antonelli, αυτό είναι το μέλλον μας, οι νέοι οδηγοί. Θέλουμε να αφοσιωθούμε σε αυτό το πλάνο μας, δηλαδή τους νέους οδηγούς. Αυτό είπαμε στον Carlos».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Παρά το γεγονός πως αναγνωρίζει την αξία του Sainz , ο Αυστριακός τονίζει πως αυτός που ταιριάζει καλύτερα μακροπρόθεσμα στη Mercedes είναι ο Kimi Antonelli:

«Πιστεύω πως ο Κάρλος αξίζει μια θέση σε κορυφαία ομάδα. Έχει κάνει μέχρι σήμερα φανταστική δουλειά. Εμείς όμως έχουμε χαράξει ένα μονοπάτι στο οποίο θέλουμε να αλλάξουμε ως ομάδα και ο Kimi Antonelli παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Δεν έχουμε πάρει ακόμα κάποια απόφαση για το 2025, όμως δεν θέλαμε να κάνουμε τον Carlos να περιμένει διότι πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του. Αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο. Κάνει φανταστική δουλειά».

Οι επιλογές του Sainz έχουν λιγοστέψει σημαντικά. Οι δύο πιθανότεροι προορισμοί του είναι είτε η Sauber (Audi από το 2026) είτε η Williams.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles