spot_img

Red Bull: «Πρέπει να δουλέψουν οι αναβαθμίσεις, είμαστε η 3η ταχύτερη ομάδα»

Στη Red Bull Racing ανησυχούν πως αν οι νέες αναβαθμίσεις δεν δουλέψουν στην RB20 τότε θα έχουν σοβαρό πρόβλημα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Με αγωνία αναμένουν το επερχόμενο Grand Prix Ουγγαρίας (19-21 Ιουλίου) στη Red Bull Racing. H αυστριακή ομάδα στους τελευταίους αγώνες της Formula 1 έχει χάσει τον αγώνα των αναβαθμίσεων και ως αποτέλεσμα όχι μόνο δεν έχει αγωνιστικό πλεονέκτημα αλλά έχει πέσει πίσω σε απόδοση έναντι του ανταγωνισμού.

Ενδεικτικά, στους τελευταίους τρεις αγώνες μόνο σε έναν είχε το ταχύτερο μονοθέσιο και πλέον οι McLaren Racing και Mercedes-AMG διεκδικούν νίκες. Η γερμανική ομάδα μάλιστα είναι αυτή που έχει κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες.

Στην Ουγγαρία οι «ταύροι» αναμένεται να έχουν ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων στο οποίο ποντάρουν πολλά. Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/Motorsport, Helmut Marko εξηγεί το γιατί.

«Με τη μεσαία γόμα ελαστικών ήμασταν αργοί στο Σίλβερστον, όμως ευτυχώς θα έχουμε αναβαθμίσεις στην Ουγγαρία και ελπίζουμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Οι αναβαθμίσεις πρέπει να δουλέψουν, πλέον είμαστε η τρίτη ταχύτερη δύναμη στην F1. H Ferrari είναι πλέον εκτός παιχνιδιού. Πρέπει όλα να ταιριάξουν τέλεια για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε ούτε το παραμικρό λάθος πλέον».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.


Στις τάξεις της Red Bull Racing ανησυχούν σε μεγάλο βαθμό πλέον, μια και πιστεύουν πως θα πέσουν πίσω σε ανταγωνιστικότητα αν δεν της βγουν οι νέες αναβαθμίσεις. Αυτό ενδέχεται μάλιστα να θέσει σε κίνδυνο το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

«Ένα είναι σίγουρο. Oι αναβαθμίσεις πρέπει να δουλέψουν γιατί είμαστε πίσω από τη McLaren και αν δούμε τι έγινε στο Σίλβερστον, τότε είμαστε πίσω και από τη Mercedes. H Red Bull δεν έχει αυτή τη στιγμή το ταχύτερο μονοθέσιο και αυτό πρέπει να αλλάξει με την επόμενη αναβάθμιση. Μας βοηθάει που σε κάθε τριήμερο μια άλλη ομάδα είναι στην κορυφή, όμως δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε αυτό από εδώ και πέρα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles