spot_img

Russell: «Δεν μπορούσαμε να ονειρευτούμε την pole position»

O George Russell μίλησε για την pole position που κατέκτησε στο Σίλβερστον και είναι έτοιμος να ανέβει και πάλι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Την εποχή της… παντοκρατορίας της Mercedes στη Formula 1 θύμισαν οι κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας. Οι George Russell και Lewis Hamilton έκαναν το 1-2 για τη γερμανική ομάδα και έβαλαν τις βάσεις για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την αναπάντεχη στην Αυστρία.

Ο Russellδεν έκρυψε τον ενθουσιασμό αλλά και την έκπληξή του για την επίδοση της Mercedes-AMG F1 στο Σίλβερστον.

«Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Στην αρχή της χρονιάς ούτε που ονειρευόμασταν να είμαστε εδώ στην pole position. 1-2 από εμένα και τον Lewis και τον Lando  στην 3η θέση. Όλοι οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολλή ενέργεια. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτό, ανυπομονώ για τον αγώνα».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας και τη μάχη Max Verstappen-Lando Norris. Πατήστε κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Ο Russell ρωτήθηκε για τη δυναμική της γερμανικής ομάδας αυτή την περίοδο.

«Αυτή τη στιγμή το μονοθέσιο έχει πολύ καλή αίσθηση. Πραγματικά “ζωντάνεψε” στις κατατακτήριες και είναι μεγάλη απόλαυση να το οδηγείς σε αυτή την πίστα. Είμαστε πάνω στο… κύμα αυτή τη στιγμή, αυτή θα αγωνιστούμε για τη νίκη. Θα είναι ένας κλειστός αγώνας με τον Νόρις και ο Φερστάπεν θα είναι γρήγορος».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles