spot_img

Sainz: «Δεν έκανα κακό στη Ferrari, έμεινα επαγγελματίας»

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Carlos Sainz, o οποίος σκέφτηκε να δημιουργήσει ντόρο στη Ferrari μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Lewis Hamilton.

Ο Carlos Sainz αποκάλυψε πως πάλεψε με τον «εσωτερικό του δαίμονα» όταν έμαθε ότι η Ferrari αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Lewis Hamilton για τη σεζόν 2025, παραδεχόμενος ότι σκέφτηκε ακόμα και να προκαλέσει αναστάτωση εντός της ομάδας, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και ο επαγγελματισμός.

Ο Ισπανός οδηγός γνώριζε από την αρχή του 2024 ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του χρονιά με τη Scuderia, μετά τη μεταγραφή-βόμβα του επτάκις πρωταθλητή Hamilton από τη Mercedes.

Μιλώντας στο High Performance Podcast, ο Sainz παραδέχτηκε:

«Καταλαβαίνω πώς ένας οδηγός με μεγάλο εγώ θα μπορούσε να πει, “θα διαλύσω τη Ferrari φέτος, θα μπω σε πολιτικά παιχνίδια, θα γίνω τοξικός μέσα στην ομάδα”. Ο “δαίμονάς” μου – όλοι έχουμε έναν άγγελο και έναν δαίμονα – μου έλεγε: “Υπάρχουν τόσα πράγματα που θέλω να πω, να κάνω, να αλλάξω”. Ο φύλακας άγγελός μου ήταν πιο δυνατός εκείνη την περίοδο και μου είπε: “Όχι, μην το κάνεις αυτό. Να είσαι επαγγελματίας, να δώσεις το 100% σου μέχρι τον τελευταίο αγώνα για αυτή την ομάδα και για όλους εκείνους που δεν είχαν σχέση με την απόφαση.”»

Δείτε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την εκτενή ανάλυση του GP M. Βρετανίας, έναν εκ των καλύτερων αγώνων στο 2025. Πατήστε στο παρακάτω βίντεο


Ο Sainz έκλεισε τη σεζόν του 2024 με δύο εντυπωσιακές νίκες – στην Αυστραλία και στο Μεξικό – και βοήθησε τη Ferrari να δώσει μάχη μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, τερματίζοντας μόλις 14 βαθμούς πίσω από τη McLaren.

Η ωριμότητα που έδειξε εκτός πίστας και οι εξαιρετικές του επιδόσεις εντός αυτής, του επέτρεψαν να αυξήσει κατακόρυφα την αγοραστική του αξία στο paddock, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων.

Ο James Vowles, επικεφαλής της Williams, δεν έχασε την ευκαιρία και έκλεισε τον Sainz για το φιλόδοξο πλάνο αναγέννησης της ομάδας, δίπλα στον Alex Albon.

Ο ίδιος ο Sainz τόνισε:

«Οφείλω σε αυτούς (στη Ferrari) το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού και μια καλή χρονιά – για την ομάδα, για τον εαυτό μου, για όλους. Θα είμαι ο σωστός επαγγελματίας, όχι αυτός που θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Βρείτε μας στο TikTok
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles