spot_img

Τέλος στο σίριαλ – Ο Sainz υπέγραψε με τη Williams

H Williams Racing ανακοίνωσε πως ο Carlos Sainz θα ενταχθεί στο δυναμικό της από την επόμενη σεζόν έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Γκρόουβ.

Ο Carlos Sainz ψάχνει για την επόμενη ομάδα του στη Formula 1 εδώ και αρκετούς μήνες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Ferrari. Στη διάρκεια αυτών των μηνών, το όνομα του Ισπανού συνδέθηκε με αρκετές ομάδες, όμως εκείνη που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του και να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του είναι η Williams.

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική ομάδα, η συμφωνία με τον Sainz είναι διετής, δηλαδή για τις σεζόν 2025 και 2026 ενώ υπάρχει και η οψιόν επέκτασης για περισσότερα χρόνια. Ο Sainz θα τρέξει δίπλα στον Alex Albon ενώ, όπως αναμενόταν, ο Logan Sargeant αποτελεί παρελθόν.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του μετεγγραφικού παζλ της Formula 1 το οποίο διαρκεί μήνες. Έτσι θα μπορέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε Alpine και Sauber/Audi να υπογράψουν τους οδηγούς που θέλουν για τα επόμενα χρόνια.

  • Μην χάσετε την Τρίτη 30/7 στις 21:00 την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας και τη δραματική νίκη της McLaren πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles