spot_img

Τέλος το «φλερτ» Wolff και Verstappen

Ο Max Verstappen δεν είναι πλέον ρεαλιστικός στόχος για τη Mercedes-AMG F1 οπως παραδέχθηκε ο Toto Wolff.

Από τη μέρα που η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε πως το 2025 θα γίνει οδηγός της ο Lewis Hamilton, τα σενάρια για το ποιος θα έπαιρνε τη θέση του στη Mercedes-AMG ήταν πολλά. Τη θέση αυτή γνωρίζουμε πλέον πως θα πάρει ο 18χρονος Kimi Antonelli, ωστόσο για αρκετό καιρό υπήρχε το σενάριο η Mercedes να πάρει τον Max Verstappen από τη Red Bull Racing.

Η αυστριακή ομάδα βρίσκεται σε κρίση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, είτε αυτή ήταν για την «Υπόθεση Horner» είτε για την αγωνιστική της πτώση. Παρά τα σενάρια και τις φήμες, ο Φερστάπεν προς το παρόν δεν βλέπει τον εαυτό του μακριά από τους «ταύρους».

Με τον Antonelli να είναι το μέλλον της Mercedes, ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, ξεκαθάρισε στο Autosport πως δεν… κυνηγάει πλέον τον Verstappen:

«Νομίζω πως το έχω ξαναπεί και η πλευρά του Max έχει εκφράσει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει πίστη στους οδηγούς ή στην ομάδα σου. Πρέπει να στηρίξεις πλήρως την ομάδα σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις. Μόνο εάν τα πράγματα πάνε τελείως λάθος τότε μπορείς να εξετάσεις διαφορετικές επιλογές και ευκαιρίες. Για εμένα αυτή η κατάσταση μου μοιάζει σαν να φλερτάρεις ενώ προσπαθείς να κάνεις τη σχέση σου να δουλέψει. Δεν δουλεύει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να φλερτάρω με οδηγούς εκτός της ομάδας μου. Μόνο εάν θέλω να αλλάξω κάτι τότε θα το σκεφτώ σοβαρά και θα κάνω μια πρώτη συζήτηση. Το ίδιο ισχύει πιστεύω και από την πλευρά του Verstappen. Οι αξίες μας συμβαδίζουν σε αυτό το κομμάτι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο Wolff μίλησε για τον θεωρητικά πρώτο του οδηγό για το 2025, George Russell:

«Ο George ήταν ο πρώτος οδηγός της ακαδημίας μας που ήρθε στην ομάδα της F1. Δεν πρόκειται να διαχωρίσουμε τους οδηγούς μας, τους στηρίζουμε ψυχολογικά το ίδιο. Κάθε κορυφαίος οδηγός γνωρίζει πως τίθεται αντιμέτωπος με τον teammate του, είτε είναι νέος ή μεγαλύτερος σε ηλικία. Ο George για τρία χρόνια μάχεται με τον Lewis Hamilton, τον σπουδαιότερο οδηγό στην ιστορία. Τώρα θα αντιμετωπίσει έναν από τους νεότερους στην ιστορία που έρχεται με μεγάλες προσδοκίες».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι λάθος τακτικές της Mercedes καταστρέφουν αγώνες της κόντρα στις επιθυμίες του Lewis Hamilton

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles