spot_img

Το μυαλό του Verstappen είναι μόνο στη Red Bull και όχι σε άλλη ομάδα

Ο οδηγός της Red Bull Racing, Max Verstappen ενδιαφέρεται μόνο για τη βελτίωση της RB20 και όχι τρόπο για να αποχωρήσει από την αυστριακή ομάδα.

Το μέλλον του Max Verstappen είναι ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στη φετινή χρονιά. Η πτώση της απόδοσης της Red Bull Racing και η πτώση της από την κορυφή στον πίνακα δυναμικής έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με την αφοσίωσή του στους «ταύρους».

Η δυσαρέσκειά του με τη Red Bull έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, ωστόσο έχει καταφέρει αγωνιστικά να εστιάσει στην επίτευξη του τέταρτου τίτλου της καριέρας του στη Formula 1. Έτσι κι αλλιώς, ο Ολλανδός εφόσον θελήσει να πάει σε άλλη ομάδα, αυτό θα γίνει το 2026 το νωρίτερο.

Σε ερώτηση που του τέθηκε από το Motorsport.com σχετικά με τις ανοικτές πόρτες που υπάρχουν από το 2026 στην F1, o Verstappen δήλωσε:

«Ναι, φυσικά και γνωρίζω πως είναι όλα πιθανά, αλλά δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν έχω άλλα πράγματα να ασχοληθώ και κάποια να βελτιώσω. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα να πω την αλήθεια. Εάν δεν φύγω από τη Red Bull δεν θα μου αλλάξει τη ζωή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Το 2025 είναι μία κρίσιμης σημασίας χρονιά για τη Red Bull με δεδομένο πως τους τελευταίους 12 μήνες η εξέλιξη των αντιπάλων της είναι πολύ πιο αποδοτική. Σε περίπτωση που δεν έχει ένα καλό μονοθέσιο, τότε ο Verstappen θα μπορέσει να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να πάει σε άλλη ομάδα. Ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko, αποκάλυψε στο RTL πώς ο Verstappen μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα σύντομα.

«Η πλειονότητα των κορυφαίων οδηγών έχει στο συμβόλαιό του όρους που σχετίζονται με την απόδοση στην πίστα. Το ίδιο ισχύει και για τον Max. Οπότε, εάν δεν μπορέσουμε να του δώσουμε ένα μονοθέσιο το οποίο θα μάχεται για τις κορυφαίες θέσεις, τότε θα έχει κάτι να σκεφτεί όσον αφορά το μέλλον του».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του AMN να αναλύει τους λόγους που η Ferrari δεν βρίσκεται πια στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles