spot_img

Τόσα χρόνια θα μείνει -τουλάχιστον- ο Hamilton στη Ferrari

Η διάρκεια του συμβολαίου του Lewis Hamilton με τη Scuderia Ferrari αποκαλύφθηκε -μάλλον καταλάθος- και είναι περισσότερα από αυτά που είχαν αρχικά ειπωθεί.

Απομένουν λίγοι ακόμη μήνες μέχρι να δούμε τον Lewis Hamilton να οδηγεί για τη Scuderia Ferrari. O Βρετανός προκάλεσε «σοκ» στην παγκόσμια σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού όταν αποφάσισε να αφήσει τη Mercedes-AMG F1 για την ιταλική ομάδα.

Στην ανακοίνωσή της η Ferrari είχε κάνει λόγο για πολυετή συμφωνία με τον Χάμιλτον, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαμε μάθει την ακριβή του διάρκεια. Ο επικεφαλής της ομάδας του Μαρανέλο, Fred Vasseur, έδωσε συνέντευξη στους Financial Times και μίλησε για τους λόγους που επέλεξε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να αλλάξει ομάδα.

«Ο Lewis έπρεπε να πάρει μια απόφαση: “Σε ποια ομάδα έχω τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω πρωτάθλημα το 2025, το 2026 και το 2027;” Η απάντησή του ήταν: στη Ferrari. Ο Lewis είναι ένα σύμβολο διότι στέλνει ένα θετικό μήνυμα στο paddock για το μέλλον της ομάδας μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Ο Vasseur αποκαλύπτει πως το συμβόλαιο του Hamilton με τη Ferrari έχει διάρκεια τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται στη Formula 1 τουλάχιστον μέχρι τα 42 του χρόνια.

Η ένταξη του Hamilton στο στρατόπεδο του Μαρανέλο θα κάνει τη Ferrari έναν πιο ελκυστικό προορισμό για τεχνικούς σύμφωνα με τον Vasseur. Ο Γάλλος εξήγησε γιατί είναι τόσο δύσκολο η Ferrari να προσελκύσει κορυφαίους μηχανικούς και τεχνικούς της F1.

«Για εμάς ο Hamilton είναι ένα μέσο για να προσελκύσουμε καλούς τεχνικούς. Το προσωπικό μας στη Ferrari είναι πολύ καλό, όμως θέλουμε να ενισχυθούμε. Οι περισσότεροι τεχνικοί στην F1 είναι στην Αγγλία. Αν πας από τη Mercedes στο Μπράκλεϊ στη Red Bull που είναι στο Μίλτον Κινς δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα παιδιά σου σχολείο και ούτε χρειάζεται να μετακομίσεις. Το να έρθεις στην Ιταλία είναι μια πολύ διαφορετική περίπτωση. Πρέπει να μετακομίσει όλη η οικογένεια και να αλλάξει ο τρόπος ζωής σου. Ο ερχομός του Lewis θα μας βοηθήσει».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles