spot_img

Vasseur: «O Leclerc επέμενε να φέρω τον Hamilton στη Ferrari»

O επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur αποκάλυψε πως ο Charles Leclerc ήθελε πολύ για teammate τον Lewis Hamilton.

Το 2025 θα δούμε μία νέα «Super Team» στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη. Ο Lewis Hamilton θα αποχωρήσει από τη Mercedes-AMG έπειτα από 12 σεζόν και θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari δίπλα στον Charles Leclerc.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα οδηγήσει για πρώτη φορά κόκκινο μονοθέσιο στη Formula 1 και η άφιξή του στο Μαρανέλο αναμένεται με ανυπομονησία τόσο από τους υποστηρικτές του όσο και από τους τιφόζι. Τον Hamilton ήθελε στη Ferrari και ο Charles Leclerc. Ο Μονεγάσκος όπως αποκάλυψε ο Fred Vasseur, έπαιξε ρόλο στην υπογραφή του Βρετανού.

«Ο Leclerc ποτέ δεν ήταν αλαζόνας και πάντα δουλεύει πολύ σκληρά. Μερικές φορές κάνει λάθη όμως αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα εξέλιξής του. Ο Charles ανέκαθεν ήταν σύμφωνος με τον ερχομό του Hamilton και με πίεσε σκληρά για να τον φέρω στη Ferrari. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε ένα κοινό όραμα για το μέλλον».

Για τον Vasseur το πιο σημαντικό σε μία ομάδα είναι μια υγιής σχέση ανάμεσα στους οδηγούς του:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό οι οδηγοί να έχουν καλή σχέση μεταξύ τους. Δεν θέλω να μιλάμε μόνο για την υποστροφή του μονοθεσίου ή κάτι άλλο. Η Formula 1 είναι πάθος και είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις γύρω σου ένα καλό περιβάλλον ώστε να έχεις καλά αποτελέσματα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο 56χρονος τόνισε πως στόχος του Hamilton δεν είναι άλλος από το να κερδίσει με τα κόκκινα:

«Στην πραγματικότητα δεν ήταν δύσκολο να υπογράψουμε τον Hamilton. Η Ferrari ήταν ανέκαθεν στο μυαλό του Hamilton και τώρα ήταν η σωστή στιγμή. Έρχεται όμως για να κερδίσει, όχι για να κάνει διακοπές. Είμαι πεπεισμένος πως έχουμε όλα όσα θα χρειάζεται για να προσπαθήσει να το πετύχει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του AMN να αναλύει τους λόγους που η Ferrari δεν βρίσκεται πια στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles