spot_img

Verstappen: «Δεν είμαι χαρούμενος με τη 2η θέση, πρέπει να βελτιωθούμε»

Την ανάγκη για βελτίωση της RB20 εξέφρασε ο Max Verstappen μετά το τέλος του GP Σιγκαπούρης, στο οποίο πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τις μικρότερες δυνατές απώλειες είχε ο Max Verstappen στο Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο Ολλανδός οδηγός εκκίνησε και τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από τον νικητή των 62 γύρων στη Μαρίνα Μπέι, Lando Norris. Έτσι, η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε κατά 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα οδηγών.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 24/9 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Σιγκαπούρης. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο Verstappen μίλησε για το μοναχικό αγώνα που είχε στη Σιγκαπούρη, καθώς δεν απείλησε ούτε απειλήθηκε:

«Ο αγώνας μου ήταν μοναχικός. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Προσπάθησα να διαχειριστώ το ρυθμό μου. Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν δύσκολο για εμάς, είχα αρκετή φθορά στα ελαστικά μου. Μετά το pit-stop μου ήμουν πιο άνετος, ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πιστεύω πως η 2η θέση είναι ένα πολύ καλό επίτευγμα σε μία πίστα που γνωρίζαμε πως θα δυσκολευτούμε. Προφανώς όμως δεν είμαστε χαρούμενοι με τη 2η θέση. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Για τη μικρότερη δυνατή απώλεια βαθμών που είχε από τον Norris, τόνισε:

«Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση, να μην τερματίζουμε συνέχεια πίσω από τον Νόρις. Θα δούμε τι θα γίνει».

Η Σιγκαπούρη φημίζεται για την έντονη σωματική καταπόνηση των οδηγών, καθώς ο Φερστάπεν σκεφτόταν από νωρίς το πότε θα ξεκουραστεί:

«Πάντα είναι δύσκολα εδώ, έχει πολλή ζέστη. Είναι γενικά ένας αγώνας μεγάλης διάρκειας. Ανυπομονώ να ξεκουραστώ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles