spot_img

Verstappen: «Δεν ήμασταν γρήγοροι, πήγα για τη 2η θέση»

Ο Max Verstappen αναγνώρισε την ήττα του στην Ολλανδία και το γεγονός πως δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι στον Lando Norris και τη McLaren MCL38.

Για πρώτη φορά από την επιστροφή της Ολλανδίας στη Formula 1 το 2021, ο Max Verstappen δεν ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στο Ζάντβορτ. Ο 25χρονος οδηγός της Red Bull Racing δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα παρά την καλή του εκκίνηση.

Στο τέλος του αγώνα έμεινε δεύτερος, 22,9 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Lando Norris της McLaren Racing. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τερματισμό παραδέχθηκε πως δεν είχε τη δυναμική για κάτι καλύτερο.

«Πάντα προσπαθώ να τα πηγαίνω καλύτερα από τη 2η θέση. Είχα μια καλή εκκίνηση και προσπάθησα να κάνω τα πάντα σήμερα αλλά ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Προσπάθησα να είμαι 2ος».

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 27/8 στις 21:00 (9μμ) την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα ο Φερστάπεν δεν είχε τη δυνατότητα να κερδίσει, κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο τα τελευταία χρόνια. Αν για κάτι ήταν σίγουρος όμως για το Grand Prix ήταν πως θα κάνει καλή εκκίνηση.

«Γνωρίζω πως έχουμε καλές εκκινήσεις. Ήμουν σίγουρος πως θα κάνουμε καλή εκκίνηση και ευτυχώς έγινε αυτό. Προσπάθησα να κάνω τον αγώνα μου αυτό έκανα. Ήμουν δεύτερος».

Με τη 2η θέση στο GP Ολλανδίας, οι βαθμολογικές απώλειες του Verstappen στο Πρωτάθλημα Οδηγών ήταν μόλις 8 βαθμοί από τον Norris.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles