spot_img

Verstappen: «Όλο παράπονα κάνουν στη McLaren»

O Max Verstappen πέρασε στην αντεπίθεση και την «είπε» στη McLaren Racing για τα σχόλιά της σχετικά με την οδήγησή του στον αγώνα του Τέξας.

Η μάχη των Max Verstappen και Lando Norris στο Grand Prix ΗΠΑ συνεχίστηκε και εκτός πίστας μετά τον τερματισμό. Ο Ολλανδός τερμάτισε μπροστά από τον αντίπαλό του στο πρωτάθλημα, ο οποίος πήρε ποινή γιατί τον προσπέρασε εκτός πίστας.

Ο lando Norris μίλησε με «καυστικό» τρόπο για τον τρόπο οδήγησης του Φερστάπεν αφήνοντας υπόνοιες πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν… παίζει καθαρά. Για την εξέλιξη του αγώνα και την ποινή που δέχθηκε ο Βρετανός είχε παράπονα και η McLaren Racing, με τον Αντρέα Στέλα να μιλά για: «αχρείαστη παρέμβαση».

Όταν ήρθε η σειρά του Verstappen να απαντήσει στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός δεν «μάσησε» τα λόγια του.

«Στη McLaren παραπονιούνται πολύ τώρα τελευταία, όμως οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Εκτός της λευκής γραμμής δεν μπορείς να προσπεράσεις. Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν. Έχω χάσει βάθρο έτσι. Συνολικά όμως απόλαυσα τη μάχη μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP ΗΠΑ στο παρακάτω βίντεο.


Παρά τη νίκη του στον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου, ο Verstappen δεν κατάφερε να κερδίσει το Grand Prix. Έτσι έμεινε για έναν ακόμη αγώνα δίχως να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, κάτι το οποίο κατάφερε τελευταία φορά στην Ισπανία.

«Αρκετά γρήγορα κατάλαβα πως δεν μπορούσα να κερδίσω τον αγώνα. Προσπάθησα να κάνω τον αγώνα μου και ως ομάδα είχαμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική. Έπειτα προσπάθησα απλά να επιβιώσω. Όταν ο Lando με έφτασε είχαμε πολύ ωραίες μάχες, ειλικρινά. Ήταν μια πολύ διασκεδαστική μάχη, αλλά ο αγώνας ήταν σίγουρα δύσκολος».

Επρεπε να τιμωρηθεί ο Norris για το προσπέρασμα στον Verstappen; Γιατί η οδήγηση του Verstappen προκαλεί αντιδράσεις; Έκαναν τη δουλειά τους οι αγωνοδίκες; Οι απαντήσεις παρακάτω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles