spot_img

Verstappen: «Πίεζα στο όριο, δεν είχα περιθώρια για λάθη»

Ο Max Verstappen μίλησε για τον πολύ δύσκολο αγώνα που είχε στην Ίμολα και το πώς έπρεπε να οδηγήσει για να φτάσει στην πέμπτη φετινή του νίκη.

Ο Max Verstappen είδε την McLaren του Lando Norris να… γεμίζει τους καθρέπτες του, πριν φθάσει δύσκολα στην 59η νίκη της καριέρας του στη Formula 1. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε ότι η απόδοση του μονοθεσίου της Red Bull Racing δεν ήταν ικανοποιητική στο Grand Prix Εμίλια Ρομάνια με τα ελαστικά σκληρής γόμας.

«Σε όλο τον αγώνα έπρεπε να πιέζω στο όριο, προκειμένου να χτίσω μία διαφορά από τους υπόλοιπους οδηγούς. Με τα ελαστικά μέσης γόμας η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή, τα ελαστικά σκληρής γόμας ήταν πιο δύσκολο να τα διαχειριστώ. Στους τελευταίους 10-15 γύρους δεν είχα πρόσφυση, το μονοθέσιο γλιστρούσε αρκετά. Είδα τον Lando να πλησιάζει και στους τελευταίους 10 γύρους κινήθηκα στο όριο. Είναι όμως δύσκολο όταν τα ελαστικά δεν αποδίδουν. Δεν είχα το περιθώριο να κάνω αρκετά λάθη, ευτυχώς δεν έκανα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μου».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Σχετικά με το τι άλλαξε στην RB20 μετά την άσχημη αρχή στο τριήμερο του Grand Prix, ο Ολλανδός ανέφερε.

«Αλλάξαμε αρκετά πράγματα στο στήσιμο του μονοθεσίου, αν και δεν είχαμε αρκετές πληροφορίες στη διάθεσή μας. Ίσως για αυτό δυσκολευτήκαμε με τα ελαστικά σκληρής γόμας. Είμαστε όμως εξαιρετικά ικανοποιημένοι αν δούμε από πού ξεκινήσαμε το τριήμερο και πού είμαστε τώρα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles