spot_img

Verstappen: «Πρώτος μετά από καιρό»

O Max Verstappen μίλησε για την επιστροφή του στην κορυφή των χρόνων στις κατατακτήριες Σπριντ και είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια του τριημέρου.

Η εξαιρετική παράδοση που έχει ο Max Verstappen στις κατατακτήριες δοκιμές για τη σειρά εκκίνησης των Σπριντ της Formula 1 επιβεβαιώθηκε και στο Όστιν του Τέξας. O 27χρονος οδηγός της Red Bull Racing εξασφάλισε τη sprint pole position για τον Aγώνα Σπριντ του Σαββάτου (εκκίνηση στις 9 μ.μ, ώρα Ελλάδας).

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε χρόνο 1:32.833 και ήταν για μόλις 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος του George Russell (Mercedes).

«Είχαμε συνολικά μία καλή ημέρα. Οι κατατακτήριες του Σπριντ είναι πάντα δύσκολες, γιατί πρέπει στις τρεις περιόδους να έχεις αντίστοιχα ελαστικά μέσης, μέσης και μαλακής γόμας. Έτσι ποτέ δεν γνωρίζεις πόσο μπορείς να πιέσεις. Είμαι ικανοποιημένος, το μονοθέσιο απέδωσε καλά. Πάει καιρός από τότε που ήμουν πρώτος σε κατατακτήριες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Ο Verstappen απάντησε στο πόσο δύσκολο ήταν να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις στην RB20 με τόσες αναβαθμίσεις και μόλις μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

«Είναι πυρετώδεις οι προετοιμασίες. Αυτή η πίστα είναι απολαυστική στην οδήγηση, ενώ σε ορισμένα σημεία υπάρχει νέα άσφαλτος και σε άλλα παλιά. Οι δυσκολίες είναι βέβαια ίδιες για όλους, όμως δεν είναι εύκολο να τα πας καλά στον έναν γύρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Σπριντ του Σαββάτου, γνωρίζουμε όμως ότι οι περισσότεροι βαθμοί απονέμονται στον αγώνα της Κυριακής. Εκεί θέλουμε να τα πάμε όσο γίνεται καλύτερα».

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles