spot_img

Verstappen: «Το προσπέρασμα στον Russell έκρινε τον αγώνα»

Ο Max Verstappen μίλησε σχετικά με τη νίκη του στο Grand Prix Ισπανίας και τόνισε πως κατάφερε να ανέβει για 7η φορά στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Την 61η νίκη της καριέρας του στη Formula 1 σημείωσε ο Max Verstappen, δίνοντας απάντηση σε όσους υποστήριζαν ότι η κυριαρχία του κλονίζεται.

  • Μην χάσετε την Τρίτη 25/6 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ισπανίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Ο Ολλανδός της Red Bull Racing δήλωσε ότι η προσπέραση που έκανε στον George Russell στο τέλος του δεύτερου γύρου ήταν καθοριστική για την τελική έκβαση του αγώνα στη Βαρκελώνη.

«Αυτό που έκρινε τον αγώνα ήταν η αρχή του. Πήρα την πρωτοπορία στο τέλος του δεύτερου γύρου και αυτό αποτέλεσε την προστασία μου για τη συνέχεια. Μπόρεσα να μεγαλώσω την απόσταση στο πρώτο stint, καθώς μετά έπρεπε να κινηθούμε αμυντικά. Ο Lando και η McLaren ήταν αρκετά γρήγοροι σήμερα, ειδικά στους τελευταίους γύρους κάθε stint. Θεωρώ ότι τα κάναμε όλα σωστά. Ακολουθήσαμε μία επιθετική στρατηγική και αυτή ευτυχώς απέδωσε, αν και η διαφορά μειώθηκε στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα εδώ. Κοιτάζοντας τώρα τα όσα συνέβησαν, ήταν καθοριστική η προσπέραση στον George νωρίς στον αγώνα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

Για την εκκίνηση ο Verstappen σχολίασε.

«Στην εκκίνηση χρειάστηκε να κάνω λίγο… ράλλυ στην ευθεία, να πατήσω στο γρασίδι. Κάτι που μου στοίχισε λίγο. Φρενάραμε αργά στην πρώτη στροφή, όμως ήμουν αποφασισμένος να βρεθώ στην κορυφή. Όταν το κατάφερα μπόρεσα να διαχειριστώ καλύτερα τη φθορά των ελαστικών».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles