spot_img

Wolff: «Ο Hamilton είχε πει πως δεν θα πάει στη Ferrari»

O επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, αναφέρθηκε σε συζήτηση που είχε με τον Lewis Hamilton το 2023 και του ευχήθηκε για το μέλλον. 

Πριν από μερικούς μήνες ο Lewis Hamilton «έριξε» το ίντερνετ όταν αποφάσισε να υπογράψει για να γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari. O 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αφήσει τη Mercedes-AMG έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας, στα οποία περιλαμβάνονται τεράστιες επιτυχίες.

Το αρχικό του πλάνο ωστόσο ήταν να παραμείνει στη Mercedes, μιας και τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο (1+1 όπως αποδείχθηκε) με τη γερμανική ομάδα. Αυτό αναφέρει και στη σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix, Drive to Survive, o επικεφαλής των «ασημένιων βελών», Toto Wolff. Ο Αυστριακός είχε πει: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Lewis στα κόκκινα».

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως τα λόγια του Wolffπροβλήθηκαν τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Hamilton με τη Ferrari για το 2024. Ο Αυστριακός ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Independent για τα λόγια που είχε πει στο Drive to Survive.

«Αυτό μου είχε πει. Είπε πως αποφάσισε να μείνει κι έπειτα αποφάσισε να φύγει. Όμως οι άνθρωποι αλλάζουν και οι περιστάσεις αλλάζουν και είναι διαφορετικές μετά από ένα σημείο. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Μία άποψη μπορεί να αλλάξει από τη μία ημέρα στην άλλη, αλλά δεν πρόκειται να κρατήσω κακία».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Στα 12 χρόνια συνεργασίας τους στη Formula 1, οι Hamilton και Wolff έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλική σχέση. Σε περίπτωση που ο Βρετανός καταφέρει και πάρει τον 8ο τίτλο της καριέρας του, αυτό και μόνο θα χαροποιούσε τον αυστριακό.

«Αν η Ferrari παρέχει ένα καλό μονοθέσιο στον Hamilton τότε δεν έχω αμφιβολία πως μπορεί να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Πάντα θα έχω προσωπική σχέση με τον Lewis και αρκετές φορές θα θυμάμαι τις σπουδαίες στιγμές που είχαμε μαζί, επαγγελματικές και προσωπικές. Όταν ο Lewis πάει στη Ferrari και γίνει ανταγωνιστής τότε θα του εύχομαι μόνο χαρούμενες ημέρες».

  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles