spot_img

Ζήτησε συγγνώμη από τον Bottas o Arrivabene

O επικεφαλής της Ferrari, Mauricio Arrivabene, απολογήθηκε στον οδηγό της Mercedes, Valtteri Bottas, μετά τον χαρακτηρισμό “μπάτλερ” από μεριάς του Ιταλού.

Η Ferrari υπέστη μια μεγάλη ήττα στον εντός έδρας αγώνα της στην Monza από την Mercedes και τον Lewis Hamilton και είδε τη διαφορά τόσο στο πρωτάθλημα οδηγών αλλά και κατασκευαστών να μεγαλώνει. Η στρατηγική της Γερμανικής ομάδας δούλεψε άψογα και σε συνδυασμό με την οδήγηση του Lewis Hamilton και πήρε τη νίκη.

Μετά τον αγώνα, ο Arrivabene δήλωσε πως η ομάδα του έχει οδηγούς και όχι μπάτλερ. Όμως τώρα, μιλώντας ο ίδιος με τον Bottas, του ζήτησε συγγνώμη για την έκφραση αυτή.

Από τη στιγμή που το είπα τη στιγμή εκείνη, ήξερα πως θα δημιουργήσει διάφορες συζητήσεις. Από τότε έχω ανταλλάξει μηνύματα με τον Valtteri Bottas. Ήθελα να του ζητήσω συγγνώμη και να του εξηγήσω τι εννοούσα. Μου ξέφυγε και δεν είναι μια ταμπέλα που θα χρησιμοποιούσα για τον Bottas. Εκτιμώ την απάντησή του πολύ, για το γεγονός πως κατάλαβε.

Στην εκκίνηση του αγώνα, στην οποία ο Sebastian Vettel επιτέθηκε στον Kimi Raikkonen, με αποτέλεσμα να αφήσει ελεύθερο το πεδίο για τον Hamilton να επιτεθεί, με τα όσα έγιναν να είναι ιστορία. Όσον αναφορά για το γεγονός πως δεν έδωσε team-orders τους οδηγούς του, θέλησε να μιλήσει.

Τους έδωσα οδηγία να μην κάνουν κάτι ηλίθιο στην εκκίνηση. Ειπώθηκε πως ο Kimi δεν έκανε χάρη στον Sebastian, αλλά τι άλλο να κάναμε. Κάναμε ακριβώς αυτό που θα έκανε ο Lewis Hamilton ή ο Sebastian Vettel. Το τι έγινε ανάμεσα στον Vettel και στον Hamilton δεν έχει να κάνει σχέση με τα team-orders.   

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles