spot_img

Verstappen: Υποκριτική η κριτική για τη συμπεριφορά μου στο GP Ιταλίας

Ο Max Verstappen πιστεύει πως είναι υποκριτικό να δέχεται επίπληξη από το κοινό της Formula 1 όταν απομακρύνθηκε από το σημείο στο οποίο συγκρούστηκε με τον Lewis Hamilton στο GP Ιταλίας.

Ο Lewis Hamilton ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν την έκπληξή τους όταν διαπίστωσε πως ο συναθλητής του, Max Verstappen, έφυγε από το σημείο που συγκρούστηκαν χωρίς να διαπιστώσει αν είναι καλά. Σύμφωνα με τον οδηγό της Red Bull, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να επιβεβαιώνει κάποια πως ο ίδιος ενήργησε λάθος στο GP Ιταλίας, καθώς ήξερε πως ο Βρετανός προσπαθούσε να διαφύγει από την αμμοπαγίδα και είχε βάλει την όπισθεν ταχύτητα στο μονοθέσιό του.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Verstappen αναφέρθηκε και στο gala που παρακολούθησε ο Hamilton δύο μέρες μετά τον αγώνα, ως ένδειξη πως δεν υπήρχε κάτι σοβαρό με την υγεία του.

Υπάρχουν πολλοί υποκριτές στον κόσμο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλω να πω, βγήκα από το μονοθέσιο και κοίταξα στ’ αριστερά μου. Είδα πως προσπαθούσε να ξαναμπεί στην πίστα με όπισθεν, ενώ κουνούσε και το τιμόνι, προσπαθώντας να απεμπλακεί από το μονοθέσιό μου. Επομένως, νομίζω πως ήταν καλά. Επίσης, το γεγονός πως πέταξε τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη και πήγε στην Αμερική σε gala, νομίζω πως το κάνεις αυτό μόνο όταν νιώθεις καλά. Πιστεύω πως ήδη εκείνη τη στιγμή (στο gala), η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Ρωσίας.

Ο Max Verstappen θεωρήθηκε υπεύθυνος για το συμβάν και τιμωρήθηκε με ποινή 3 θέσεων στη σειρά εκκίνησης του GP Ρωσίας. Στο δρόμο της επιστροφής από το GP Ιταλίας, ο Ολλανδός πληροφορήθηκε για την ποινή του και υποστηρίζει πως έχει διαφορετική οπτική για τη σύγκρουσή του με τον Hamilton.

Ήμουν κάπως έκπληκτος όταν άκουσα για την ποινή 3 θέσεων στη σειρά εκκίνησης που έλαβα, όμως, εν τέλει, αυτή την απόφαση έχουν λάβει. Δεν χρειάζεται, πάντως, να συμφωνήσω με αυτή. Ασφαλώς κι έχω τη δική μου οπτική. Όμως, απλά προχωράμε και προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι και η ιδανική εξέλιξη, ούτε όμως και το τέλος του κόσμου.

Στο τέλος, ο Verstappen απάντησε στις υποψίες που υπάρχουν πως η μεταξύ τους μάχη εντός πίστας θα κλιμακωθεί. Όπως φαίνεται, ο ίδιος δεν ανησυχεί ιδιαίτερα γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο από την πλευρά μου. Είμαι αρκετά ήρεμος και χαλαρός για ότι συμβαίνει. Περισσότερο ασχολούμαι με τις ερωτήσεις που γίνονται σχετικά με αυτή την κατάσταση. Είμαστε επαγγελματίες σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε ν’ αφήσουμε ό,τι συνέβη πίσω στη Monza (GP Ιταλίας) και να συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε εδώ στο Sochi (GP Ρωσίας) καθώς και στους επόμενους αγώνες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Max Verstappen κατάφερε να βρεθεί εκ νέου επικεφαλής στη βαθμολογία του πρωταθλήματος οδηγών στο GP Ολλανδίας. Στο GP Ιταλίας αύξησε ελάχιστα τη διαφορά του από τον Lewis Hamilton μέσω του sprint qualifying. Στον ερχόμενο αγώνα, το GP Ρωσίας, θα επιχειρήσει να διατηρήσει το προβάδισμα, παρόλο που το έργο του γίνεται πιο δύσκολο με την ποινή 3 θέσεων στη σειρά εκκίνησης.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles