spot_img

Αυτά είναι τα χρώματα της Haas για το 2023

H πρώτη ομάδα που παρουσίασε τα επίσημα χρώματα του 2023 ήταν η Haas, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τη VF-23 μέχρι τις χειμερινές δοκιμές. 

Με ανάρτησή της στα social media, η Haas έδωσε στη δημοσιότητα τα χρώματα της VF-23, το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2023.

Η αμερικανική ομάδα είχε ενημερώσει πως πρόκειται για «livery reveal», δηλαδή παρουσίαση χρωματισμού και σχεδιασμού του μονοθεσίου της. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε την πραγματική VF-23 σε μεταγενέστερη ημερομηνία, πιθανότατα στις χειμερινές δοκιμές.

Η Haas θα έχει το 2023 ένα νέο βασικό χορηγό και λόγω αυτού θα πλησιάσει το ανώτατο όριο που θέτει το budget cap. Αυτό θα την ωθήσει να ξοδέψει περισσότερα χρήματα στην εξέλιξη του μονοθεσίου της, ώστε να μάχεται για βαθμούς σε κάθε Grand Prix.

Το 2023 οδηγοί της ομάδας θα είναι οι Kevin Magnussen και Nico Hulkenberg. To 2022 ολοκλήρωσε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, μπροστά μόνο από τις Scuderia AlphaTauri και Williams. Φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να παλεύει ψηλότερα στο midfield της F1. Για το λόγο αυτό έγινε και η επιλογή του έμπειρου Hulkenberg, έναντι του νεαρού και άπειρου σχετικά, Schumacher.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles