spot_img

Wolff: «Ο Horner έχει εμμονή μαζί μου»

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, πιστεύει πως έχει μόνιμη θέση στο μυαλό του συναδέλφου του στη Red Bull Racing, Christian Horner, με τις σχέσεις τον δύο να είναι… άριστες.

Mία από τις μεγαλύτερες εξωαγωνιστικές κόντρες των τελευταίων ετών στην Formula 1 είναι αυτή των Toto Wolff και Christian Horner. Οι δύο επικεφαλής των Mercedes-AMG και Red Bull Racing αντίστοιχα, είναι γνωστοί για την… αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Ο Wolff δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει για τον Χόρνερ και σε ερώτηση που του τέθηκε από τους Times, ανέφερε.

«Ζω ελεύθερα στο κεφάλι του Horner. Ο τύπος είναι εμμονικός. Κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύω να μιλάω για εκείνον χάνω χρόνο από τη ζωή μου».

Η κόντρα μεταξύ των Red Bull Racing και Mercedes-AMG έχει επεκταθεί και εκτός πίστας. Σε αρκετές περιπτώσεις, η μία ομάδα έχει καταθέσει διαμαρτυρία στην FIA αμφισβητώντας τη νομιμότητα του μονοθεσίου της άλλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το 2020, όταν η αυστριακή ομάδα κατέθεσε ένσταση για το σύστημα DAS της Mercedes, ώστε η παγκόσμια ομοσπονδία να τοποθετηθεί δημόσια για το ζήτημα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1. 

Η συζήτηση για τον αγώνα του Άμπου Ντάμπι του 2021 ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, με τον Wolff να παραδέχεται πως σκέφτεται ακόμη τα γεγονότα του τελικού.

«Στο τέλος του αγώνα, ένα άτομο πήρε αποφάσεις που δεν υπάρχουν στο βιβλίο κανονισμών και είχαν τέτοια επίδραση, που ήταν αδύνατο να το πιστέψω. Ήταν μία στιγμή στην οποία χάνεις την αγάπη σου για το σπορ, η αρχή δικαίου παραβιάστηκε. Η FIA απομάκρυνε τον άνθρωπο από τη θέση του, διότι υπήρξε ανθρώπινο λάθος. Αλλά αυτό έχει τελειώσει τώρα. Ακόμη το σκέφτομαι αρκετά, αλλά όχι με θυμό. Όμως είναι ακατανόητο το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα».

Η Red Bull Racing θα παρουσιάσει τα χρώματα (κι όχι το μονοθέσιο) του 2023 στις 3 Φεβρουαρίοου. Από τη μεριά της η Mercedes θα αποκαλύψει την W14 στις 15 Φεβρουαρίου.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles