spot_img

H Mercedes έχει ένα «μυστικό όπλο»

Η Mercedes-AMG συνεχίζει με μεγάλη αισιοδοξία τη σεζόν του 2023 και σύμφωνα με το George Russell η ομάδα έχει κάνει μεγάλα στην αναβάθμιση του μονοθεσίου.

Το 2023 η Mercedes-AMG προσπαθεί να επανέλθει δυναμικά στην μάχη της κορυφής στο Πρωτάθλημα της Formula 1 με κάθε δυνατό τρόπο. Το νέο αγωνιστικό πακέτο της ομάδας έχει βελτιωθεί σημαντικά εντός πίστας και οι Lewis Hamilton και George Russell είναι πολύ πιο ικανοποιημένοι με την απόδοση της W14 E-Performance.

Διαβάστε επίσης: Πώς απάντησε η McLaren στον Massa για τον τίτλο του 2008

Παρά την βελτιωμένη εικόνα του μονοθεσίου η Mercedes ακόμα δεν είναι σε θέση να απειλήσει τη Red Bull Racing στην κορυφή. Στο Grand Prix Αυστραλίας αν και είδαμε για πρώτη φορά μετά το 2022 τα δύο “Μαύρα Βέλη” να απειλούν το Max Verstappen έστω για λίγο στην αρχή του αγώνα, ο ρυθμός της RB19 αποδείχθηκε ξανά ασύγκριτος.

Ο νεαρός Βρετανός όμως υποστηρίζει ότι την τελευταία περίοδο στον προσομοιωτή έχουν καταφέρει να αντλήσουν χρήσιμες και πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το μονοθέσιο, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητές του.

«Η απόδοσή μας έχει βελτιωθεί περισσότερο του τελευταίους δυο με τρεις μήνες απ’ ότι ολόκληρο το χειμώνα και επιτέλους κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτή τη στιγμή για να φέρουμε αναβαθμίσεις. Δεν θα αποκαλύψω ακριβώς τι, αλλά προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι οι βελτιώσεις θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #111 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles