spot_img

Πώς απάντησε η McLaren στον Massa για τον τίτλο του 2008

Δεν «μάσησε» τα λόγια της η McLaren, απαντώντας με ιδιαίτερο τρόπο στους ισχυρισμούς του Felipe Massa πως θα διεκδικήσει τον τίτλο του 2008 στα δικαστήρια από τον Lewis Hamilton.

Άναψε… φωτιές τις τελευταίες ημέρες ο Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος οδηγός που εκείνη τη σεζόν είχε χάσει στο νήμα τον τίτλο του 2008, θέλει μετά από 15 χρόνια να τον διεκδικήσει στα χαρτιά. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone. O Βρετανός ανέφερε πως μαζί με τον τότε πρόεδρο της FIA, Μαξ Μόσλεϊ, γνώριζαν πως είχε αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του Grand Prix Σιγκαπούρης από τη Renault, ώστε να κερδίσει ο Fernando Alonso.

Οι δηλώσεις του Massa έχουν δημιουργήσει μεγάλη ένταση και διχασμό στα social media το τελευταίο διάστημα. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν θα προχωρήσει ο Βραζιλιάνος σε δικαστική διαμάχη με τη Formula 1 για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου νυχτερινού GP του σπορ.

Η McLaren από τη μεριά της δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και θέλησε να απαντήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο. Η βρετανική ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανίζεται ένα μοντάζ φωτογραφιών με πρωταγωνιστή τον Lewis Hamilton να πανηγυρίζει στο Ιντερλάγκος το 2008. Μάλιστα στην περιγραφή έχει τη φράση: «Denial is a river in Egypt».

@mclaren Denial is a river in Egypt. 😉 #McLaren #F1 #LewisHamilton #Cars #Formula1 #Trend ♬ original sound – McLaren

Φυσικά, όσοι είναι καθημερινοί περιηγητές της social media πλατφόρμας θα γνωρίζουν πως δεν υπάρχει κάποιος ποταμός στην Αίγυπτο με αυτό το όνομα. Στόχος της McLaren ήταν να τονίσει πως ο Massa βρίσκεται σε άρνηση και αγνοεί την πραγματικότητα για το ποιος είναι ο πρωταθλητής της Formula 1 το 2008.

Ο τίτλος του Hamilton, ο οποίος ήταν και ο πρώτος της καριέρας του, μόλις στη δεύτερη σεζόν του στο σπορ, είναι ο τελευταίος της McLaren στη Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #111 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles