spot_img

«Βαρύς» ο λογαριασμός της Red Bull για το ατύχημα του Perez

O Sergio Perez είδε το μονοθέσιό του να διαλύεται στον αγώνα του Μονακό με τον λογαριασμό της Red Bull Racing να είναι… ασήκωτος.

Στο Μονακό όλα είναι ακριβά, ακόμη και τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο Πριγκιπάτο. Καλύτερο παράδειγμα δεν είναι άλλο από την καραμπόλα στον εναρκτήριο γύρο του Grand Prix Μονακό, του όγδοου φετινού αγώνα της Formula 1.

Οι Sergio Perez και Kebin Magnussen είχαν επαφή με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του Μεξικανού να βγει εκτός ελέγχου και να καταλήξει με φόρα στις προστατευτικές μπαριέρες. Σαν να μην έφτανε αυτό, χτύπησε άθελά του και τον διερχόμενο Νίκο Χούλκενμπεργκ, βγάζοντάς τον επίσης εκτός μάχης.

Το μονοθέσιο του Πέρεζ διαλύθηκε από τις συγκρούσεις που είχε με τις μπαριέρες και με τα μονοθέσια της Haas. Ο οδηγός της Red Bull Racing βγήκε αλώβητος από το κατεστραμμένο μονοθέσιό του, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 (9μμ) την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μονακό. Βρείτε την εκπομπή πατώντας εδώ ή στο παρακάτω βίντεο. 

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, ρωτήθηκε σχετικά με το μέγεθος της ζημιάς στο μονοθέσιο του Πέρεζ, με τον Βρετανό να απαντά.

«Το ατύχημα θα μας κοστίσει δύο με τρία εκατομμύρια ευρώ. Με το budget cap αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Ήταν ακόμη μία σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη ο Μάγκνουσεν. Ευτυχώς είχε καλή κατάληξη. Ήμουν έκπληκτος με το πόσο γρήγορα οι αγωνοδίκες διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Ήταν επικίνδυνο».

Δεν αποκλείεται το ατύχημα του Πέρεζ να επηρεάσει σημαντικά τα πλάνα της Red Bull Racing μεσοπρόθεσμα. Το budget cap το 2024 είναι 135 εκατομμύρια και οι κοστοβόρες ζημιές μπορούν να αποτρέψουν μια ομάδα από το να περάσει αναβαθμίσεις στην παραγωγή.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles