spot_img

O Russell θεωρεί ιδανική την αποχώρηση του Hamilton

O George Russell θα έχει νέο teammate στη Mercedes-AMG από το 2025 και τόνισε πως ο Lewis Hamilton καλύτερα που αποχωρεί τώρα από τη γερμανική ομάδα.

Απομένουν 16 αγώνες για τον Lewis Hamilton με τα χρώματα της Mercedes-AMG, προτού ο Βρετανός κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και γίνει οδηγός στη Scuderia Ferrari δίπλα στον Charles Leclerc. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της Mercedes στη Formula 1. Το 2025 θα αφήσει τα «κλειδιά» της γερμανικής ομάδας στον George Russell, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του ηγέτη.

Ο 26χρονος μίλησε στην Daily Mail για τη «μετά Hamilton εποχή» που πλησιάζει και ίσως ανυπομονεί για τη στιγμή αυτή.

«Η δουλειά μου είναι να κερδίζω τον teammate μου και να αντλώ όση περισσότερη απόδοση από το μονοθέσιο είναι εφικτό. Θα είναι μια νέα αρχή για την ομάδα, όλο το προσωπικό έχει μοιραστεί πολλές επιτυχίες με τον Lewis. Όμως συνήθως μια αλλαγή δημιουργεί κάτι καινούργιο για εμάς. Έχει ανάψει μία σπίθα μέσα στον Lewis και θα συμβεί το ίδιο και σε εμάς. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να εξελιχθούμε και είμαστε στη διαδικασία που χτίζουμε κάτι από την αρχή. Καλύτερα που φεύγει τώρα ο Hamilton από την ομάδα. Σε αντίθεση βέβαια με το 2021 γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον μίλησε για την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου και εξηγεί ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη Mercedes.

«Όταν βλέπουμε τα δεδομένα και κάνουμε τους απαραίτητους συσχετισμούς, βλέπουμε γιατί οι δύο προηγούμενες σεζόν ήταν πολύ δύσκολες. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν το πίσω μέρος και τώρα είναι το εμπρός. Οι αλλαγές που κάναμε ήταν πολύ μεγάλες. Πήραμε τη σωστή κατεύθυνση, όμως είδαμε πως πάντα πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και αρκετοί ακόμα φοβεροί άνθρωποι θα έρθουν στο εργοστάσιο. Έχουμε τον James Allison στην τεχνική ηγεσία και δεν αφήνει τίποτα να “πέσει” κάτω».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles