spot_img

Ο Marquez υπέγραψε στην Ducati και αλλάζει τα πάντα στο MotoGP

H Ducati Corse ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία με τον Marc Marquez και δημιουργεί μαζί με τον Pecco Bagnaia νέα «Dream Team» στο σπορ.

Το σίριαλ έλαβε τέλος. O Μαρκ Μάρκεθ θα είναι με κάθε επισημότητα αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati από το 2025. Λίγα 24ωρα μετά από το τέλος του Grand Prix Ιταλίας, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία με τον πολυπρωταθλητή του MotoGP. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν θα έχει διάρκεια 2 χρόνια.

O Μάρκεθ έκανε το μεγάλο βήμα στη φετινή σεζόν και άφησε τη Honda για να οδηγήσει μοτοσικλέτα της Ducati. Λόγω έλλειψης θέσης στην εργοστασιακή ομάδα, ο Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο με τη Gresini Racing και φέτος οδηγεί μοτοσικλέτα του 2023.

Στόχος του ήταν να βρει εργοστασιακή θέση, όμως μέχρι και τον αγώνα στο Μουτζέλο δεν ήταν δεδομένο το τι ακριβώς θα κάνει. Όμως η υπογραφή του Χόρχε Μαρτίν στην Aprilia άνοιξε το δρόμο για τον Μάρκεθ ώστε να γίνει αναβάτης της εργοστασιακής Ducati και για teammate θα έχει τον Πέκο Μπανάια.

Ο Μάρκεθ δήλωσε για το νέο του συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω τα κόκκινα χρώματα της εργοστασιακής Ducati στο MotoGP από το 2025. Από την πρώτη στιγμή που οδήγησα την Desmosedici την απόλαυσα και εγκλιματίστηκα αμέσως. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα πως πρέπει να βελτιωθώ, να συνεχίσω στο ίδιο μονοπάτι και να γίνω μέλος της ομάδας με την οποία ο Πέκο Μπανάια έχει γίνει δύο φορές πρωταθλητής. Είμαι χαρούμενος για το βήμα που κάνω και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Ducati. Τώρα θα συνεχίσω να διασκεδάζω τη σεζόν μου και να τα δώσω όλα στους εναπομείναντες αγώνες, κάτι το οποίο είναι η προτεραιότητά μου».

Ο Μάρκεθ παρά το γεγονός πως οδηγεί μοτοσικλέτα του 2023 είναι ένας εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου. Στο πρωτάθλημα αναβατών είναι στην 3η θέση με 136 βαθμούς, 35 πίσω από τον Χόρχε Μαρτίν. Μέχρι στιγμής ο Μάρκεθ δεν έχει κερδίσει αγώνα στο 2024.

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles