spot_img

Η μέρα που ο Hamilton παραλίγο να πεθάνει

Ο Lewis Hamilton μίλησε για την πιο τρομακτική ημέρα της ζωής του στην οποία λίγο έλειψε να μας αφήσει για τον «άλλο» κόσμο.

Από το 2007 που αγωνίζεται στη Formula 1 ο Lewis Hamilton ρισκάρει τη ζωή του κάθε φορά που μπαίνει στο μονοθέσιο. Στην πλούσια καριέρα του στο σπορ έχει ζήσει πολλές τρομακτικές στιγμές, ωστόσο ποτέ δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Αντιθέτως η πιο τρομακτική και επικίνδυνη στιγμή στη ζωή του έγινε εκτός μονοθεσίων και ο Χάμιλτον την αποκαλύπτει για πρώτη φορά. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε στο Hot Ones κι ενώ έτρωγε τις vegan μπουκιές του με καυτερές σάλτσες μίλησε για την περιπέτεια που είχε στη Χαβάη ενώ έκανε σερφ με την πασίγνωστη Kelly Slater.

«To μεγαλύτερο ατύχημα που είχα ήταν στο Pipeline όταν έκανα σερφ με την Kelly Slater. Ήταν ένα κύμα ύψους 6 μέτρων και η Κέλι μου είπε πως δεν θα έβγαινα ποτέ από το κύμα αυτό. Μου είπε πως ήμουν τρελός. Ξεκίνησα να μπαίνω μέσα στο κύμα και παρασύρθηκα στην επικίνδυνη ζώνη του. Αφού έπεσα από τη σανίδα είδα τέσσερα απανωτά κύματα να έρχονται προς το μέρος μου και σκέφτηκα πως όλα τελείωσαν για εμένα. Πέταξα μακριά τη σανίδα μου, βούτηξα και πιάστηκα από έναν ύφαλο και άκουγα μέσα από το νερό το κύμα. Η σανίδα μου έσπασε στα δύο εκεί. Ανήλθα στην επιφάνεια να πάρω αέρα και βούτηξα ξανά για να πιαστώ από τον ύφαλο. Το έκανα αυτό διαδοχικά τρεις φορές. Παραλίγο να ξεμείνω από αέρα, λίγο έλλειψε να πνιγώ, αλλά κατάφερα να κολυμπήσω προς την ακτή. Έπειτα από αυτό το περιστατικό παραδέχθηκα τους σέρφερ και αυτό που κάνουν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles