spot_img

Η Red Bull έκανε την πρώτη της προειδοποίηση στον Perez

Ακόμα δεν υπέγραψε καλά-καλά το νέο του συμβόλαιο, ο Sergio Perez βρίσκεται υπό πίεση από τη Red Bull Racing λόγω των κακών αποτελεσμάτων του.

Ο Sergio Perez δεν βρίσκεται στο καλύτερο αγωνιστικό του… φεγγάρι. Ο Μεξικανός μετρά δύο συνεχόμενες εγκαταλείψεις σε Μονακό και Καναδά, κάτι το οποίο του έχει κοστίσει σημαντικά στη βαθμολογία.

Στον αγώνα του Μόντρεαλ η απόδοσή του ήταν απογοητευτική, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στο Q2 στις κατατακτήριες δοκιμές ενώ στον αγώνα τέθηκε εκτός μάχης λόγω δικού του λάθους. Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Red Bull Racing, κάτι το οποίο προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς.

Μετά το τέλος του Grand Prix Καναδά, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, έστειλε μήνυμα προς τον οδηγό του πως αναμένει βελτίωση και μάλιστα άμεσα.

«O Checo είχε ένα απαίσιο τριήμερο στον Καναδά και προκάλεσε ζημιά στο μονοθέσιό του. Πρέπει λοιπόν να επιστρέψει δυνατός στην Ισπανία. Ευτυχώς η Ferrari δεν κατάφερε να σκοράρει βαθμούς και αυτό μας βοήθησε σημαντικά. Πρέπει όμως να έχουμε και τα δύο μας μονοθέσια στους βαθμούς. Στον Καναδά δεν χάσαμε έδαφος όμως χρειαζόμαστε τον Checo να παίρνει βαθμούς και να επιστρέψει στη φόρμα που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Το έργο του Perez στην Ισπανία είναι ήδη αρκετά δύσκολο. Ο Μεξικανός λόγω παραβίασης των αγωνιστικών κανονισμών δέχθηκε ποινή 3 θέσεων στην εκκίνηση για τον αγώνα στη Βαρκελώνη.

Στο πρωτάθλημα οδηγών ο Πέρεζ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 107 βαθμούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles