spot_img

F1 – Αυτό είναι το grid του 2025 μέχρι σήμερα

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί έως τώρα το grid της F1 για την αγωνιστική σεζόν του 2025. Ποιες ομάδες δεν έχουν ανακοινώσει οδηγούς ακόμα.

Πλησιάζουμε τη συμπλήρωση του πρώτου μισού της φετινής σεζόν της Formula 1 και ήδη πάνω από το 50% των θέσεων έχει καταληφθεί για το 2025. Συνολικά 11 οδηγοί έχουν επιβεβαιωθεί για την επόμενη σεζόν και ψάχνουμε να βρούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι 9 και σε ποιες ομάδες.

Μόλις τρεις έχουν επιβεβαιώσει τις οδηγικές τους συνθέσεις για το 2025. Αυτές είναι οι: Red Bull Racing με τους Max Verstappen και Sergio Perez, Scuderia Ferrari με τους Charles Leclerc και Lewis Hamilton και McLaren Racing με Lando Norris και Oscar Piastri. Σε αυτή τη λίστα δεν ξέρουμε αν πρέπει να βάλουμε την Aston Martin, η οποία δεν έχει επιβεβαιώσει, ακόμα τουλάχιστον, τον Lance Stroll δίπλα στον Fernando Alonso.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Στη Mercedes-AMG γνωρίζουμε πως θα παραμείνει ο George Russell και ψάχνουμε τον teammate του. Το ίδιο ισχύει στη Williams Racing, η οποία ανανέωσε με τον Alex Albon, στην RB με τον Yuki Tsunoda να έχει επιβεβαιωθεί για το 2025 και στην Sauber, για την οποία θα οδηγεί ο Nico Hulkenberg.

Μόλις δύο ομάδες δεν έχουν ανακοινώσει κανέναν εκ των δύο τους οδηγών για το 2025. Αυτές είναι οι Alpine Racing και Haas F1. Ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί το grid του 2025 έως τώρα.

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles