spot_img

Vettel: «Ο Hamilton είναι ο GOAT της F1»

O Sebastian Vettel μίλησε για τον ποιο οδηγό θεωρεί πως είναι ο καλύτερος στην ιστορία της Formula 1 και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν.

Τελευταία φορά που είδαμε τον Sebastian Vettel στις πίστες ήταν το 2022 στο Grand Prix Άμπου Ντάμπι της Formula 1. Ο Γερμανός έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ακόμη δεν έχει αποφασίσει εάν και πότε θα επιστρέψει στους αγώνες. Πρόσφατα δοκίμασε στην Αραγκόν της Ισπανίας το Hypercar της Porsche το οποίο παίρνει μέρος στο WEC, ωστόσο αυτό δεν τον έφερε πιο κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Κατά καιρούς ο Vettelπραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, με τελευταία να είναι αυτή στην Ίμολα πίσω από το τιμόνι της McLaren που οδηγούσε ο Ayrton Senna. Επιπλέον δίνει συχνά συνεντεύξεις, με πιο πρόσφατη να είναι αυτή στο talkSport.

Από τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 ζητήθηκε να απαντήσει με μία λέξη σε διάφορες ερωτήσεις για οδηγούς. Τον Lewis Hamilton τον χαρακτήρισε «G.O.A.T.», δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών και τον Michael Schumacher τον χαρακτήρισε «ήρωα». Για τον Alonso είχε να πει τη λέξη «πείνα», ενώ η μία λέξη που είχε για τον Max Verstappen ήταν «δεξιότητα». Για τους πρώην teammate του, Charles Leclerc και Kimi Raikkonen είπε: «ταλέντο» για τον Μονεγάσκο και «μπάντμιντον» για τον Φινλανδό.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

Όταν ρωτήθηκε να πει με περισσότερα λόγια την άποψή του για τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία, ο Vettel απάντησε.

«Θα έλεγα ο Michael  (Schumacher) και ο Lewis (Hamilton). Γιατί; Γιατί τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Όμως ο Michael είναι ο ήρωας μου και ο Lewis ο καλύτερος λόγω των στατιστικών».

Επιπλέον απάντησε στην ερώτηση για το ποιος ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ποτέ του.

«Ο Fernando (Alonso). Είχαμε σκληρές μάχες για πρωταθλήματα στην καριέρα μας και σε γενικές γραμμές είναι ένας οδηγός που είναι πολύ ανταγωνιστικός. Ναι, πιστεύω πως ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλός μου».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles