spot_img

Ο Verstappen δεν γλιτώνει τις ποινές στο 2024

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Max Verstappen, καθώς μετά το Grand Prix Ισπανίας έχει βρεθεί σε μία κατάσταση που θα οδηγήσει τουλάχιστον μια φορά σε ποινή.

To Grand Prix Ισπανίας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Max Verstappen, παρά το γεγονός πως το ολοκλήρωσε με νίκη. Πριν ο Ολλανδός οδηγός βγει για πρώτη φορά στην πίστα της Βαρκελώνης την Παρασκευή, οι μηχανικοί της Red Bull Racing άλλαξαν εξαρτήματα στο μονοθέσιο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Verstappen στην Ισπανία είχε την τέταρτη διαφορετική μονάδα ισχύος του στο 2024 και αυτό σημαίνει πως έφτασε στο ανώτατο όριο που προβλέπουν οι κανονισμοί. Ορισμένα παλαιότερα εξαρτήματα θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν όμως αυτό δεν θα είναι αρκετό.

  • Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 25/6 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ισπανίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Με δεδομένο πως απομένουν 14 αγώνες για το τέλος της χρονιάς δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά δίχως ποινή στη θέση εκκίνησής του. Η μικρότερη ποινή που θα λάβει θα είναι 10 θέσεις και το ερώτημα είναι σε ποιον αγώνα θα συμβεί αυτό.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

Ο Verstappen αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με τη μονάδα ισχύος του στον αγώνα της Formula 1 στον Καναδά. Για καλή του τύχη ήταν κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και όχι στις κατατακτήριες ή στον αγώνα.

Στην ίδια… μοίρα με τον Verstappen βρίσκεται και ο Pierre Gasly της Alpine F1, o οποίος είναι επίσης στην τέταρτη διαφορετική μονάδα ισχύος του στο 2024. Ωστόσο σε αντίθεση με τους κινητήρες της Renault, αυτοί της Honda έχουν χρόνια να δείξουν τέτοια έλλειψη αξιοπιστίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles