spot_img

Hamilton: «Είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα, μπορούσα να πάω ταχύτερα»

Ο Lewis Hamilton ήταν γρήγορος στις κατατακτήριες δοκιμές του Σίλβερστον, ωστόσο στον αγώνα είναι πεπεισμένος πως μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη.

Έπρεπε να φτάσουμε στο δωδέκατο αγωνιστικό τριήμερο της φετινής σεζόν της Formula 1 για να δούμε τον Lewis Hamilton στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής της Mercedes-AMG κατέλαβε τη 2η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Μ. Βρετανίας και αύριο είναι ένα από τα φαβορί για τη νίκη.

Ο 39χρονος μαζί με τον poleman, George Russell, χάρισαν το πρώτο 1-2 στη Mercedes-AMG μετά το 2021 και απέδειξαν πως η W15 είναι πλέον από τα καλύτερα μονοθέσια του grid. Έπειτα το εξαιρετικό του αποτέλεσμα και καλύτερο φετινό στο Q3, o Χάμιλτον μίλησε για τη σημασία που έχει.

«Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Έχουμε τρεις Βρετανούς στις τρεις πρώτες θέσεις, είναι τρομερό αυτό. Συγχαρητήρια στον George, έκανε τρομερή δουλειά. Δεν περιμέναμε να είμαστε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και αυτό είναι τρομερό για την ομάδα μας. Όλοι στο γκαράζ και όλοι οι υπάλληλοι της Mercedes που ήρθαν στην πίστα αξίζουν αυτό το αποτέλεσμα», είπε μετά τη μάχη της pole position.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας και τη μάχη Max Verstappen-Lando Norris. Πατήστε κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Παρά το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα στο Q3, o Hamilton δεν ήταν απόλυτα χαρούμενος με την επίδοσή του.

«Το μονοθέσιο ήταν φοβερό. Έπρεπε να φέρω τα ελαστικά στην κατάλληλη θερμοκρασία και να κάνω τον καλό γύρο την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω πως μπορούσα να βρω περισσότερο χρόνο όπως έκανε ο George. Νιώθω όμως πολύ άνετος στο μονοθέσιο και αύριο πρέπει να δουλέψουμε για να κρατήσουμε πίσω μας τον Lando».

Το Grand Prix Μ. Βρετανίας είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles