spot_img

O Norris απολογείται και πάλι για τα λάθη του

Ο Lando Norris της McLaren Racing υπέπεσε σε ένα ακόμα λάθος στη φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 και για μία ακόμα φορά απολογείται.

Παρά το γεγονός πως στα τελευταία Grand Prix της Formula 1 έχει ένα από τα ταχύτερα αν όχι το ταχύτερο μονοθέσιο, ο Lando Norris δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren Racing κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και έχει χάσει τουλάχιστον δύο νίκες.

Στο Grand Prix Βελγίου οι ελπίδες του για νίκη εξανεμίστηκαν στην εκκίνηση όταν στην έξοδο της πρώτης στροφής βγήκε μόνος του εκτός πίστας και έχασε θέσεις. Στο τέλος του αγώνα και μετά τον αποκλεισμό του George Russell έμεινε στην 5η θέση. Σε δηλώσεις του μετά τον τερματισμό έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία Grand Prix, να απολογείται.

«Ειλικρινά, μπορώ να πω πως έκανα λάθος υπολογισμό. Δεν ήθελα να έχω κάποια επαφή που θα με έβγαζε εκτός μάχης στη στροφή 1. Οπότε άφησα κενό και έκανα λάθος υπολογισμό στην έξοδο. Εκεί έχασα τέσσερις ή πέντε θέσεις. Έπειτα από αυτό το λάθος τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Norris ήταν κολλημένος πίσω από τον Max Verstappen και δεν μπορούσε να τον προσπεράσει, κάτι που τον δυσαρέστησε σημαντικά.

«Το προσπέρασμα ήταν αδύνατο, ήταν πολύ εκνευριστικό αυτό που έγινε στον αγώνα. Πιστεύω πως έγιναν πολύ λίγα προσπεράσματα στην πίστα και τα περισσότερα ήταν κατά τη διάρκεια των pit-stops».

Επιπλέον ο Βρετανός τόνισε πως χρειάζεται την καλοκαιρινή διακοπή.

«Όλοι το χρειαζόμαστε, πιστεύω όμως πως προσωπικά χρειάζομαι μια ανασύνταξη. Έχω χάσει πολλούς βαθμούς στους τελευταίους 3-4 αγώνες λόγω ανοησιών, λαθών και κακών εκκινήσεων. Στο Σπα ήταν η πρώτη στροφή στην εκκίνηση».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles