spot_img

Ο Hamilton κερδίζει μόνος του τη Ferrari

O Lewis Hamilton διανύει ένα εξαιρετικό σερί στους τελευταίους αγώνες, κάτι τον οποίο τον φέρνει μπροστά από τη Scuderia Ferrari.

Ο Lewis Hamilton διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο του των τελευταίων δύο χρόνων. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG έχει κερδίσει δύο από τα τελευταία τρία Grand Prix σε Μ. Βρετανία και Βέλγιο.

Αυτό τον έχει εκτοξεύσει στη βαθμολογία οδηγών στην 6η θέση, με τη διαφορά του από τον 2ο Lando Norris να είναι στους 49 βαθμούς. Ο Max Verstappen είναι πολύ μακριά ώστε να έχει ελπίδες για τον τίτλο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η φετινή είναι μια χαμένη σεζόν, ειδικά αν αναλογιστούμε το πώς ξεκίνησε.

Ο Hamilton έχει πετύχει μάλιστα τους περισσότερους βαθμούς στα τελευταία τέσσερα Grand Prix. Μετράει συνολικά 80 βαθμούς με δύο νίκες, μία τρίτη (Ουγγαρία) και μία τέταρτη θέση (Αυστρία). Το νούμερο αυτό είναι σημαντικό, καθώς εκθέτει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα με την οποία θα αγωνίζεται το 2025, τη Scuderia Ferrari.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Η ιταλική ομάδα δεν βρίσκεται στο καλύτερο… φεγγάρι της, καθώς νιώθει ακόμη την αρνητική επίδραση του πακέτου αναβαθμίσεων της Ισπανίας. Οι αεροδυναμικές εξελίξεις έκαναν το μονοθέσιο απρόβλεπτο και πιο αργό, κάτι που την επηρέασε σημαντικά στην προετοιμασία για τα Grand Prix.

Αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, καθώς δίχως τον αποκλεισμό του George Russell στο Βέλγιο, θα είχε ένα μόλις βάθρο στα τελευταία τέσσερα Grand Prix. Συνολικά οι δύο οδηγοί των Ιταλών έχουν μαζέψει συνολικά 75 βαθμούς, 5 λιγότερους απ’ ότι ο Hamilton στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Αυτό δείχνει πως πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση από τη Ferrari, ενώ από την άλλη ο Hamilton τρέχει ένα σερί με τον έναν αγώνα του να είναι καλύτερος από τον άλλο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles