spot_img

Η McLaren αλλάζει στόχους και θέλει τίτλους στο 2024

Η McLaren Racing αναθεωρεί τους στόχους της για τη συνέχεια της φετινής σεζόν της Formula 1 με τους δύο τίτλους να είναι πιο ανοικτοί από ποτέ.

Οι στόχοι της McLaren Racing έχουν αλλάξει σημαντικά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν της Formula 1. Η βρετανική ομάδα έχει βελτιώσει το μονοθέσιό της σε τέτοιο βαθμό που πλέον θεωρείται το φαβορί σε κάθε Grand Prix.

Μπορεί να έχει μόλις δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο σημειώνει τους περισσότερους βαθμούς σε κάθε τριήμερο. Αυτό την έχει φέρει στο πρωτάθλημα κατασκευαστών μόλις 42 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Red Bull Racing.

Βλέποντας τη δυναμική της ομάδας του και τη θέση που έχει στα δύο πρωταθλήματα, ο CEO της McLaren, Zak Brown, έθεσε μεγάλους στόχους ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν:

«Τα δύο πρωταθλήματα είναι η προτεραιότητα της ομάδας».

Ο Αμερικανός αναγνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολο το έργο αυτό, ωστόσο έχει σχέδιο για το πώς θα καταφέρει να επιστρέψει στους τίτλους η McLaren.

«Ρεαλιστικά μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Χρειαζόμαστε και τους δύο οδηγούς μας να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Θα ήθελα να έχουμε και τους δύο οδηγούς μας στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας οδηγών. Αυτή τη στιγμή έχουμε τις θέσεις 2 και 4. Όσο πιο κοντά είμαστε στην κορυφή στους οδηγούς, τόσο πιο κοντά θα είμαστε και στους κατασκευαστές. Οπότε στοχεύουμε και στα δύο, διότι όλοι οι βαθμοί μετράνε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles