spot_img

O Jordan πιστεύει πως ο Verstappen θα φύγει από τη Red Bull

O Eddie Jordan, o οποίος είναι ο μάνατζερ του Adrian Newey, πιστεύει πως ο Max Verstappen όχι μόνο θα φύγει από τη Red Bull αλλά ξέρει σε ποια ομάδα θα πάει. 

Η αγωνιστική πτώση της Red Bull Racing στη φετινή σεζόν της Formula 1 έχει συνδυαστεί με μία σειρά από διάφορα περιστατικά που την κρατούν στο προσκήνιο. Η «υπόθεση Horner» έχει εντείνει την κόντρα μεταξύ των Jos Verstappen και Christian Horner, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ανακοινωθεί ηχηρές αποχωρήσεις από τους «ταύρους». Δύο εξ’ αυτών είναι των Adrian Newey και Jonathan Wheatley .

Οι συνεχόμενες ήττες της Red Bull Racing και η αδυναμία της να εξελίξει με γοργούς ρυθμούς την RB20 έχουν δυσαρεστήσει σημαντικά τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός πιέζει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο την ομάδα του ενώ μετά το Grand Prix Ουγγαρίας είχε δηλώσει πως «κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Το κλίμα ξεκάθαρα δεν είναι γαλήνιο εντός της αυστριακής ομάδας και τους τελευταίους μήνες το ένα σενάριο μετά το άλλο θέλει τον Verstappen εκτός της οικογένειας της Red Bull. Ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας στη Formula 1, Eddie Jordan, ο οποίος ενεργεί ως μάνατζερ του Adrian Newey, πιστεύει πως ο Verstappen θα αποχωρήσει σύντομα από τους «ταύρους».

«Η αναταραχή στη Red Bull και οι μεγάλες αποχωρήσεις των Adrian Newey και Jonathan Wheatley σίγουρα δεν ικανοποιούν τον Max και τον πατέρα του. Επιπλέον η Mercedes κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Δεν θα με εξέπληττε καθόλου εάν ο Max αλλάξει ομάδα και πάει στη Mercedes από το 2026», δήλωσε ο Ιρλανδός.

Το πόσο εφικτό είναι να υπογράψει ο Verstappen στη Mercedes αυτό δεν το γνωρίζουμε. Πέρα από το γεγονός πως ο Ολλανδός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028 με τους «ταύρους», η γερμανική ομάδα θέλει να βάλει στη θέση του Λιούις Χάμιλτον από το 2025 τον Kimi Antonelli.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles