spot_img

GP Ολλανδίας FP3: O Gasly ταχύτερος – Ο Sargeant έκανε την FW46 «καλοκαιρινή»

Ο Pierre Gasly ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ολλανδίας σε μία διαδικασία που η δράση ήταν αρκετά περιορισμένη λόγω ατυχήματος του Logan Sargeant.

Το Grand Prix Ολλανδίας, το 15ο της φετινής σεζόν της Formula 1 εξελίχθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για ομάδες και οδηγούς. Αρχικά η βροχή έκανε την εμφάνισή της με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ κακές. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα για την ημέρα των κατατακτήριων, που ακολουθούν αργότερα μέσα στη μέρα και θα ορίσουν το grid του αυριανού αγώνα.

Ο δεύτερος λόγος που το FP3 εξελίχθηκε με τρόπο που δεν ήθελαν οι ομάδες ήταν η έλλειψη δράσης. Ενώ είχαν συμπληρωθεί 15 λεπτά στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές του τριημέρου, ο Logan Sargeant είχε έξοδο και προσέκρουσε με δύναμη και πολλή φόρα στις προστατευτικές μπαριέρες. Η ζημιά που προκλήθηκε στο μονοθέσιό του ήταν τεράστια και πιθανότατα δεν θα πάρει μέρος στις κατατακτήριες δοκιμές.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 27/8 στις 21:00 (9μμ) την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στις προστατευτικές μπαριέρες, οι βοηθοί της πίστας έπρεπε να προβούν σε επιδιορθώσεις. Αυτό διήρκησε 40 λεπτά κι έτσι οι οδηγοί είχαν στο τέλος μόλις 2 λεπτά για να πάρουν την αίσθηση του βρόχινου Ζάντβορτ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Για την ιστορία, ο Pierre Gasly της Alpine σημείωσε την ταχύτερη επίδοση στο 1:20,311 με τα ενδιάμεσα ελαστικά. Δεύτερος ήταν ο Kevin Magnussen της Haas, o οποίος ήταν 0,139 δλ πίσω από τον Γάλλο. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Valtteri Bottas της Sauber, ενώ τέταρτος ήταν ο Lando Norris της McLaren.

Συνολικά 18 οδηγοί σημείωσαν χρονομετρημένη επίδοση, με την πλειονότητά τους να το κάνουν στο τέλος του FP3. Αυτός είναι ο λόγος που συναντάμε τους LEwis Hamilton, Charles Leclerc και Max Verstappen στις θέσεις 15, 16 και 17 της κατάταξης.

Η δράση συνεχίζεται στις 16:00 ώρα Ελλάδος με τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ολλανδίας.

Αποτελέσματα FP3 GP Ολλανδίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles