spot_img

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ταχύτερος στο Shakedown o Neuville

O Thierry Neuville ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην ανεπίσημη ειδική διαδρομή του Shakedown λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο εθνικός αγώνας μας.

Η δράση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του WRC ξεκίνησε για το 2024 με το καθιερωμένο Shakedown σε μία διαδρομή μήκους 3,62 χιλιομέτρων. Οι οδηγοί του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ έκαναν τα πρώτα τους περάσματα και πήραν μία… γεύση για το τι τους περιμένει τις επόμενες ημέρες σε έναν από τον πιο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα της χρονιάς.

Ταχύτερος στο Shakedown ήταν ο Thierry Neuville της Hyundai Motorsport. Έπειτα από τρία περάσματα, ο Βέλγος σημείωσε χρόνο 2:38,2 και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εθνικό μας αγώνα. Ο Neuville θα πάρει εκκίνηση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με ανεβασμένη ψυχολογία έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Hyundai.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP Ιταλίας μπροστά σε χιλιάδες τιφόζι.

Στη 2η θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Takamoto Katsuta της Toyota Gazoo Racing, με τον Ιάπωνα να κάνει μόλις δύο περάσματα στα οποία εντυπωσίασε. Η ταχύτερη επίδοσή του πίσω από το τιμόνι του Yaris Rally1 ήταν στο 2:39,1. Τρίτος ήταν ο Ott Tanak της Hyundai, ο οποίος ήταν 1,9 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή.

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Adrien Fourmaux της M-Sport Ford, με τον Γάλλο να ξεπερνά τον Sebatien Ogier της Toyota. O πολυπρωταθλητής του WRC της ιαπωνικής ομάδας δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τον αγώνα, καθώς στο Shakedown ήταν 4,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Neuville.

Ο Grégoire Munster με Ford Fiesta ήταν στην 7η θέση, ενώ ο Elfyn Evans της Toyota έκανε αργό χρόνο. Ο Βρετανός ήταν πίσω και από τον πρωτοπόρο της Rally2, Gus Greensmith με Skoda Fabia R5 και έμεινε 9ος. Την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Ρόμπερτ Βιρβές με Citroen C3 Rally2.

Το πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σήμερα περιλαμβάνει την τελετή έναρξης στη Λαμία, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 ώρα Ελλάδος.

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles