spot_img

O οδηγός που θα πάρει τη θέση του Magnussen στο Μπακού

Η Haas ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Kevin Magnussen για το Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, καθώς έχει αφαιρεθεί για έναν αγώνα η αγωνιστική άδεια του Δανού.

Ο Kevin Magnussen στο Grand Prix Ιταλίας που κέρδισε εντυπωσιακά ο Charles Leclerc της Ferrari πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο Δανός οδηγός της Haas τερμάτισε στη 10η θέση και έδωσε στην ομάδα του 1 βαθμό στην προσπάθειά της να κατακτήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ωστόσο μόνο χαρούμενος δεν ήταν μετά τον τερματισμό. Η FIA ανακοίνωσε πως ο Μάγκνουσεν δέχθηκε 2 βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του άδεια λόγω του συμβάντος με τον Pierre Gasly της Alpine κατά τη διάρκεια του Grand Prix. Για το εν λόγω συμβάν είχε δεχθεί επίσης 10 δευτερόλεπτα ποινής στο συνολικό του χρόνο.

Με τον Magnussen εκτός δράσης για το επερχόμενο Grand Prix Αζερμπαϊτζάν (13-15 Σεπτεμβρίου), η Haas έπρεπε να βρει έναν αντικαταστάτη. Η εύρεση του σωστού οδηγού ήταν πολύ εύκολη καθώς η αμερικανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Oliver Bearman θα οδηγήσει τη VF-24 στους στενούς δρόμους του Μπακού.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP Ιταλίας μπροστά σε χιλιάδες τιφόζι.

Ο Bearman ήταν η προφανής λύση, καθώς θα αγωνιστεί για τη Haas το 2025 δίπλα στον Esteban Ocon. Ο 19χρονος Βρετανός έχει ήδη πάρει μέρος σε Grand Prix της Formula 1 νωρίτερα στη χρονιά, όταν είχε αντικαταστήσει τον Carlos Sainz της Ferrari στη Σαουδική Αραβία.

Ο νεαρός Bearman αγωνίζεται φέτος στη Formula 2 με την ομάδα της Prema. H κλήση από τη Haas σημαίνει αυτόματα πως δεν θα πάρει μέρος στον υποστηρικτικό αγώνα της F2. Έως τώρα στη σεζόν μετράει δύο νίκες.

Ο Magnussen αναμένεται να επιστρέψει στη θέση οδηγού για τη Haas δίπλα στον Nico Hulkenberg στο Grand Prix Σιγκαπούρης το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles