spot_img

Leclerc: «Οι προσδοκίες μας δεν πρέπει να είναι τρελές»

Ο Charles Leclerc αναφέρθηκε στους στόχους της Scuderia Ferrari για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής σεζόν της Formula 1.

Για πρώτη φορά μετά το Grand Prix Μονακό, η Scuderia Ferrari είδε τον Charles Leclerc να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί βάθρου σε αγώνα της Formula 1. O Μονεγάσκος κατάφερε να κερδίσει στο GP Ιταλίας και έδωσε τεράστια χαρά στους χιλιάδες τιφόζι που κατέκλεισαν την πίστα.

Η επιστροφή στις νίκες για τον Leclerc και τη Ferrari δεν σημαίνει πως τα προβλήματα της ιταλικής ομάδας τελείωσαν. Η Μόντσα είναι μια πίστα με ιδιαίτερες απαιτήσεις από τα μονοθέσια και αυτές που ακολουθούν είναι μία πολύ διαφορετική πρόκληση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP Ιταλίας μπροστά σε χιλιάδες τιφόζι.

Για το λόγο αυτό ο Leclerc σε δηλώσεις του για τη συνέχεια της σεζόν, τόνισε πως πρέπει η Ferrari να πάρει μαθήματα και να μην βασιστεί αποκλειστικά στη νίκη που κατέκτησε στην Ιταλία:

«Δεν πρέπει να βασιστούμε στον αγώνα που μόλις κάναμε στη Μόντσα. Ως ομάδα είναι πολύ σημαντικό όταν επιστρέψουμε στο εργοστάσιο να ξεχάσουμε όλα όσα έγιναν το προηγούμενο τριήμερο. Πρέπει να μάθουμε από το τι έγινε, όμως πρέπει να αφήσουμε τους συναισθηματισμούς μας στην άκρη και να προσπαθήσουμε πάλι στο Μπακού να κάνουμε καλά δουλειά. Δεν πρέπει να έχουμε τρελές προσδοκίες, γιατί η ομάδα δεν βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Η Μόντσα είναι μια πολύ ιδιαίτερη πίστα. Η διαδρομή στο Μπακού θα είναι διαφορετική και το ίδιο η πίστα της Σιγκαπούρης».

Στην πίστα της Μόντσα η Ferrari παρουσίασε ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων με στόχο να διορθώσει τα προβλήματα που δημιούργησαν οι αναβαθμίσεις της Ισπανίας. Σε περίπτωση που η Ferrari καταφέρει να «ξεκλειδώσει» περισσότερη απόδοση, τότε θα μάχεται πιο συχνά για νίκες στους τελευταίους 8 αγώνες της σεζόν.

Μπορεί ο Charles Leclerc να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 από φέτος; Η απάντηση παρακάτω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles