spot_img

Η Red Bull θέλει να σταματήσει τη McLaren και περνά στην αντεπίθεση

Η μάχη μεταξύ των Red Bull Racing και McLaren θα συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες, καθώς η αυστριακή ομάδα θα περάσει στην αντεπίθεση. 

Μία από τις μεγαλύτερες εποχές «ξηρασίας» στην ιστορία της στη Formula 1 διανύει η Red Bull Racing. H αυστριακή ομάδα τελευταία φορά κέρδισε αγώνα στις 23 Ιουνίου, όταν ο Max Verstappen ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στο Grand Prix Ισπανίας.

Η αυστριακή ομάδα έχει δεχθεί μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα και πλέον στο πρωτάθλημα κατασκευαστών έχει υποχωρήσει στη δεύτερη θέση πίσω από τη McLaren. Η τεράστια αλλαγή έχει προκαλέσει ανησυχίες στους «ταύρους», καθώς απειλείται και το πρωτάθλημα οδηγών.

Έπειτα από το Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, ανέφερε πως είναι ανάγκη της αυστριακής ομάδας να περάσει πλέον στην αντεπίθεση:

«Ο Norris πήρε μόλις 3 βαθμούς από τον Max στο Μπακού. Θυμηθείτε πού ήμασταν στη Μόντσα. Είναι όμως εκνευριστικό που τον πέρασε, ειδικά από το πού εκκίνησε ο Norris. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε όσα έχουμε μάθει, έχουμε πολλούς αγώνες ακόμη. Δεχθήκαμε ένα μεγάλο πλήγμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και είμαστε πλέον 20 βαθμούς πίσω. Πρέπει να περάσουμε στην επίθεση. Έχουμε ακόμη 7 αγώνες, υπάρχουν πολλοί βαθμοί στο τραπέζι και πολλές διαφορετικές πίστες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον τόνισε πως θα μπορούσαν με τον Sergio Perez να πάρουν τη νίκη στο Μπακού, κάτι το οποίο μέχρι πρότινος ήταν σχεδόν αδύνατο:

«Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Όμως κολλήσαμε πίσω από τον Alex Albon και τον LAndo Norris όταν ο Perez είχε φρέσκα ελαστικά και ο Piastri είχε φθαρμένα ελαστικά. Ο Λάντο καθυστέρησε τον Perez και πιστεύω αν δεν συνέβαινε αυτό τότε θα περνούσαμε τον Πιάστρι και μετά τον Leclerc».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles