spot_img

Norris: «Έκανα αυτό που έπρεπε, ήμουν ψύχραιμος»

Ο Lando Norris μίλησε για την επίτευξη της pole position στη Σιγκαπο΄ρυη τονίζονταις πως κράτησε την ψυχραιμία του.

Με έναν εντυπωσιακό χρόνο στο τέλος του Q3, o Lando Norris κατέκτησε την pole position για το Grand Prix Σιγκαπούρης, η οποία ήταν η πέμπτη του φετινή. Ο Βρετανός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στις κατατακτήριες δοκιμές και αύριο θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο σιρκουί της Μαρίνα Μπέι.

Ερωτώμενος σχετικά με τον έναν και μοναδικό γύρο που έκανε στη μάχη της pole, o Norris είπε:

«Ήταν δύσκολος ο γύρος μου. Στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν δύσκολο να κάνω πρόοδο και να βρω επιπλέον χρόνο. Οι αντίπαλοί μας ήταν ολοένα και ταχύτεροι και αυτό μου δημιούργησε περισσότερη πίεση, ειδικά από τη στιγμή που είχα μόνο μία προσπάθεια. Ήταν καλός ο χρόνος μου για την pole και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, ειδικά σε μία πίστα όπως της Σιγκαπούρης. Έχω καλή αίσθηση, είχα όλο το τριήμερο. Έχω αυτοπεποίθηση και ίσως όχι τόση στις κατατακτήριες αλλά έκανα αυτό που έπρεπε».

Ερωτώμενος σχετικά με το πώς αντιμετώπισε την πίεση στον ένα γύρο που είχε διαθέσιμο, ο 24χρονος δήλωσε:

«Μου αρέσει. Κάνει την καρδιά μου να χτυπάει έντονα. Ο γύρος μου δεν ήταν τόσο καλός όσο αυτός πριν την κόκκινη σημαία. Πάντα υπάρχει επιπλέον χρόνος για να βρεις. Το μονοθέσιο έχει καλή αίσθηση και όταν συμβαίνει αυτό έχεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να πιέσεις για να βρεις χρόνο. Έκανα αυτό που έπρεπε και ανυπομονώ για να δω τι μπορώ να κάνω στον αγώνα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Ο Norris δεν ξεκίνησε ιδανικά τον τελευταίο του γύρο, όμως είχε πίστη πως θα καταφέρει να κάνει έναν καλό χρόνο στο τέλος:

«Είχα την πίστη πως θα ήμουν γρήγορος και έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα όλο το τριήμερο. Δεν χρειάστηκε να πιέσω παραπάνω απ’ όσο έπρεπε. Είναι ωραίο αίσθημα να μην πιέζεις παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Είναι πολύ εύκολο να φρενάρεις ένα μέτρο πιο μετά και να χάσεις χρόνο επειδή πιέζεις. Έμεινα ψύχραιμος και έκανα αυτό που έπρεπε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles